Dia vánoční cukroví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
629
27.11.06 13:19

Dia vánoční cukroví

Moc prosím, můžete mi prosím poradit z dia cukrovím pro mého taťku? Má cukrovku bere prášky a rád mlsá. Co máte vyzkoušené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5618
27.11.06 14:42

Lajlo,

my to nakonec resili pro babicku tak, ze sme ho koupili v cukrarne u nas ve meste. Nez bychom se patlali s par kousky, zasli jsme koupit treba 30dkg a babicka mela ruzne druhy a mohla mlsat jak chtela.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
27.11.06 16:46

Lajlo

nechci prudit .. ale bacha na dia cukroví a sušenky a tak.To že tam není cukr, neznamená že jsou vhodnější než normál.Sice tam cukr není, ale je tam tuk a pod, a energeticky to vyjde na stejno jako normální cukroví. Klidně si může dát i normální, ale nesmí toho sníst kilo na posezení … přítel ani jeho rodiče dia nikdy nedělali … tchýně je na dietě a přítel s tchánem si píchají. …

Pro příklad - dia suš. Ela má 2395kj/100g , Diafabi 2271kj/100g a taková Horalka od sedity (normální) má 2300kj/100g, čokoláda Margot 1871kj/100g a piškoty mají 1600kj/100g.

A právě že u diabetiků nejde jen o odbourání cukru, ale i o tuky a pod … ty zvyšují glikémii taky :roll: .Takže si vyber - dia nebo normál??? :wink:

• Citovat
  • Upravit
727
14.11.12 10:29

DIA krémy?

Ahojte holčiny,

prosím vás o názor na tento krém:

1/4 l mléka svařit se 150g mletých ořechů, 2 lžícemi kakaa, přisladíme sladidlem, nechat ztuhnout, mazat na cukroví.

Našla jsem další varianty, ale v principu vždy sladidlem oslazený pudink s ořechy nebo tukem, vychladit… a namazat.

Mám dotaz, jak asi dlouho to může vydržet? Musí se asi mazat na pečivo vždycky aktuálně před konzumací, protože není konzervovaný cukrem? Nebo máte na to nějaký tip/trik, třeba nějaký konzervant? NECHCI to dávat dítěti, jde mi o cukroví pro dospěláka… díky móc a moc.
 Alena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí