první narozeniny - dort

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
46
22.11.06 17:33

první narozeniny - dort

Skoro za dva týdny bude Vašík slavit první narozeniny, a chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás nemá tip na dort - aby ho taky mohl jíst, na netu jsem sice hledala ale chci se zeptat, jestli nemáte nějaký vyzkoušený. Díky moc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
532
22.11.06 17:42

Já jsem pro svého prvního syna když slavil 1 rok nechala úpéct domácí třípatrový piškotový s ovocem. Měl velký úspěch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
22.11.06 18:20

těch diskusí už tu byla spousta, namátkou…:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
22.11.06 18:56

Já si myslím, že když klidně necháš nějaký upéct v cukrárně, tak ho taky bude moct jíst. Po roce už děti můžou vše. A jedna výjimka nic nezkazí. Akorád upozorni, že je to pro dítě. Nám udělali hrozně hořké okraje (byl to medvídek a měl zvýrazněný okraje čok. polevou a to měli na kostičce napsanou 1 - asi nemyslejí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
22.11.06 19:17

Díky moc, ještě to probereme s manželem a za dva týdny hurá na věc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.11.06 20:38

Ahoj, my jsme našemu Vendovi dělali také piškotový - tedy těsto piškot, ne z piškotů, ale o dortu z dětských piškotů jsme také uvažovali. Protože je červnový, byly už jahody, a tak ho měl jahodový s pudinkovým jahodovým krémem. Moc mu chutnal a pěkně se v něm porochnil :D naštěstí jen ve své porci. Ale z dortu chodil loupit jahůdky :lol:
U babičky měl ještě jeden také s ovocem, ale jinak těsto bylo víc „buchtové“ a bylo tam i trochu čokolády a ten slupnul taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
23.11.06 09:03

:D :D ahojky :D :D

dělala jsem z piškotů a zakysané smetany a na ozdobu jahody a lentilky, tzv. chlazený a měl velký úspěch.

Mamce se nezdál, tak dokoupila ještě malou muchomůrku a byl skvělý od Penamu v potravinách-obchodu.

Tak dobře vyberte a oslavte Ahojky I.

• Citovat
  • Upravit
9909
3.1.10 11:53

Ahoj,chci trochu oživit tuto diskuzi. :-) Potřebuji poradit jaký udělat dort když je malej alergický na mléko.Kdybych mu ho udělala jen z ovoce tak nevím čím bych ho spojila želatinou asi ne to podle mě ještě určitě nemůže.Napadlo mě objednat mu dort s nějakým obrázkem ale samozřejmě ho udělají s krémem takže by to bylo jen pro nás a on by si moc nepochutnal tak mi to přijde líto.Jak jste to řešili s dortem když je malý alergik. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
3.1.10 14:06

Ahoj Petro,
já dělala loni Matíkovi pudink rozmíchaný v rýžovém mléku od Alnatury z dm. Pro mě chuťově nic moc, ale MAtovi moc chutnal. Vykládala jsem piškoty kulatou misku, na to dávala pudink a rozvařená jablka a banány a krásně to ztuhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
3.1.10 14:38

žížalaAhoj díky moc za tip já se na to podívám.rýžový mléko mě nenapadlo. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
3.1.10 14:46

a ještě se chci zeptat to je zřejmě v prášku to mléko nebo je to klasické mléko tekuté?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
4.1.10 22:31

Je normálně tekuté, v krabici. U nás na Floře ho mají vedle čajů u flašek s vodama.
Tak se pak pochlub výtvorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport