Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lollitka píše:
Aha, tak alespoň něco, od nás ze základky o nikom nic nevím, ale z gymplu mají VŠ a rodiny všichni snad kromě jednoho kluka, který taky skončil na psychiatrii.Ale i tak je fajn, že na ten sraz půjdeš.
Ty jo a ty jsi na dvou SŠ najednou a ještě když už máš maturitu? No o paměti mi ani nemluv, dřív fotografická, teď tragická. A to už jsi včera měla zkoušku? Tak gratuluji, pochopila jsem, že jsi ji i přes to všechno zvládla?
Ahoj, ano dostala jsme šanci gymnázium druhý ročníka, je to tam zvláštní systém, celé distančně, zkouška byla přes pc, takže super, mám tam dva předměty uznané a na té první, která stojí za prd, mám též něco uznáno, ale tam musím, sice 5 stanic, ale usedět to, chodíme tam málo a teď strašné rozvrhy.
Tak u nás je jedna, co má ráda adrenalin a nemá je a nechce, pak ta lesbička a jedna je také nemá, neptám se, protože to bych považovala za drzost, pak nemá většina kluků nebo chlapů asi už vlastně ![]()
Já chodila na tolik škol, třeba na sš hodně lidí nemá děti, ale ano očekává se to, většinou je tam něco jinak, když někdo nemá, nebo i ten partner atd.
No já se s jedním člověkem oficiálně nerozešla od 28.6.2008! ale když mi neodepíše na 11 sms… pak se vidíme tak dvakrát do roka…
Teď je to alkoholik, má taky problémy, místo prášků pije, jinak chytrej programátor.
Málokdo má krásné vztahy, oni ty hezké fotečky na fb atd. taky nejsou ta pravá realita ![]()
Na jednu stranu aspoň na srazu se mě někdo ptal, když přijedu k té tetě, tam sraz 20 lidí, tak jako když neexistuju, je to strašný pocit ![]()
A ty AD ti napomáhají, ze k tomu musíš brat tolik BZD? Nechceš se socializovat jinak než jít na slezinu narvaná Diazepamem? Co nějaký zájem, skupina lidi? Btw. brala jsem AD několik let, po x letech jsem vysadila a jedu jen psychoterapii, ale i tak na sleziny nemam zájem chodit. sice mam VS a rodinu, ale to neznamena ze je člověk happy a vše funguje.
@ReginaZ píše:
A ty AD ti napomáhají, ze k tomu musíš brat tolik BZD? Nechceš se socializovat jinak než jít na slezinu narvaná Diazepamem? Co nějaký zájem, skupina lidi? Btw. brala jsem AD několik let, po x letech jsem vysadila a jedu jen psychoterapii, ale i tak na sleziny nemam zájem chodit. sice mam VS a rodinu, ale to neznamena ze je člověk happy a vše funguje.
Já mám těch problémů hodně, i fyzických, po tom srazu budu v sobotu ve stavu ležet a na omdlení celý den, plus i neděli si odnesu. Zažívací atd. atd.
Ano Ad + BZd zabírají, že se neklepu jako 4 leté dítě ve 24 hodinových atakách v posteli. A taky nemůžu brečet, teda skoro, což je super.
Zkoušela jsem velmi pomalu vysazovat dvakrát, měnit, nemá cenu vysvětlovat, okamžitý brutál rozjezd panický poruchy, agorafobie a mám problém s hlukem a ten se pak straašně zhorší, sebevražedné myšlenky, ale ty byly normál i s Ad.
Bez Ad bych sem ani tolik příspěvků nemohla dát…
@Monik29 píše:
Já mám těch problémů hodně, i fyzických, po tom srazu budu v sobotu ve stavu ležet a na omdlení celý den, plus i neděli si odnesu. Zažívací atd. atd.Ano Ad + BZd zabírají, že se neklepu jako 4 leté dítě ve 24 hodinových atakách v posteli. A taky nemůžu brečet, teda skoro, což je super.
Zkoušela jsem velmi pomalu vysazovat dvakrát, měnit, nemá cenu vysvětlovat, okamžitý brutál rozjezd panický poruchy, agorafobie a mám problém s hlukem a ten se pak straašně zhorší, sebevražedné myšlenky, ale ty byly normál i s Ad.
Bez Ad bych sem ani tolik příspěvků nemohla dát…
ale porad nechapu, proc chces na ten sraz jít, když jsi na tom zdravotně tak zle a mas špatně zkušenosti se spolužáky, proč se tak trestat? Se na to vykašli, ne?
@ReginaZ píše:
ale porad nechapu, proc chces na ten sraz jít, když jsi na tom zdravotně tak zle a mas špatně zkušenosti se spolužáky, proč se tak trestat? Se na to vykašli, ne?
Těch spolužáků bylo kolem 30, myslíš, že všichni jsou špatný?
Víš jaký je život, když trávíš v pololeže cca 22 - 23 hodin, občas! někam jdeš, tři dny se nevykoupeš, sotva se postarách o zvířata a jediný, koho denně slyšíš je nasranděná matka a volající otravný otec, kterého dohnala karma a otravuje tě s nemocema už skoro 20 let, občas zavolá patologický lhář, co mi dluží přes 30 litrů…
Takový život je na co? Na ho vno. Neříkám, že nemůže být hůř…
Člověk se pak stýká i s těmi, co nechce, když jednou za čas může vypadnout.
Prosím Tě poradíš, když je tělo tak dlouho zvyklé na Diazepam, v roce nějak 2013/2014 jsem pár měsíců měla Xanax, jinak nic jiného, tak ten Lexaurin je bromazepamum, nebude to vadit?
Je to jen 1,5mg, takže hádám, že bude slabý. ![]()
@Monik29 píše:
Těch spolužáků bylo kolem 30, myslíš, že všichni jsou špatný?Víš jaký je život, když trávíš v pololeže cca 22 - 23 hodin, občas! někam jdeš, tři dny se nevykoupeš, sotva se postarách o zvířata a jediný, koho denně slyšíš je nasranděná matka a volající otravný otec, kterého dohnala karma a otravuje tě s nemocema už skoro 20 let, občas zavolá patologický lhář, co mi dluží přes 30 litrů…
Takový život je na co? Na ho vno. Neříkám, že nemůže být hůř…
Člověk se pak stýká i s těmi, co nechce, když jednou za čas může vypadnout.
tak pokud se tam najdou fajn spolužáci a potřebuješ vypadnout, tak to chápu. držím ti pesti, at si sraz aspoň trochu užiješ.
@ReginaZ píše:
tak pokud se tam najdou fajn spolužáci a potřebuješ vypadnout, tak to chápu. držím ti pesti, at si sraz aspoň trochu užiješ.
@Monik29 píše:
Prosím Tě poradíš, když je tělo tak dlouho zvyklé na Diazepam, v roce nějak 2013/2014 jsem pár měsíců měla Xanax, jinak nic jiného, tak ten Lexaurin je bromazepamum, nebude to vadit?
Je to jen 1,5mg, takže hádám, že bude slabý.
To je otázka na lékaře. Nevím ani, kolik toho Diazepamu normálně bereš denně. Jinak Lexaurin 1,5 mg je ten slabší, já brala ten silnější, 3 mg, ale ani to mi nepomáhalo, vlastně jsem zkoušela i 9 mg naráz a taky nic moc, ale tak já na BZD moc nereaguji obecně, takže je neberu už. Jinak jak jsem psala, pokud bez BZD nemůžeš být, tak bych asi zajela někam na krizáč a poprosila o recept. Kamarádce takhle napsali v CKI léky, ale nevím, jak s BZD.
Každopádně držím palce, ať si sraz pokud možno užiješ a ať se tam s někým dá hezky popovídat. Stejně tě obdivuji, že tam jdeš, ve mně je pořád nenávist vůči těm hlavním, kteří mě nejvíc šikanovali na ZŠ, opravdu bych je potkat nechtěla. Ale tak jestli tam máte lidi, kteří byli a jsou ok, tak to pak jo. Držím palce.
@Lollitka píše:
To je otázka na lékaře. Nevím ani, kolik toho Diazepamu normálně bereš denně. Jinak Lexaurin 1,5 mg je ten slabší, já brala ten silnější, 3 mg, ale ani to mi nepomáhalo, vlastně jsem zkoušela i 9 mg naráz a taky nic moc, ale tak já na BZD moc nereaguji obecně, takže je neberu už. Jinak jak jsem psala, pokud bez BZD nemůžeš být, tak bych asi zajela někam na krizáč a poprosila o recept. Kamarádce takhle napsali v CKI léky, ale nevím, jak s BZD.Každopádně držím palce, ať si sraz pokud možno užiješ a ať se tam s někým dá hezky popovídat. Stejně tě obdivuji, že tam jdeš, ve mně je pořád nenávist vůči těm hlavním, kteří mě nejvíc šikanovali na ZŠ, opravdu bych je potkat nechtěla. Ale tak jestli tam máte lidi, kteří byli a jsou ok, tak to pak jo. Držím palce.
K první části: Beru 3× 5mg. Nevím, jak daleko je krizáč, to by mě mega stresovalo a musela bych tam stejně jet něčím za prašule, plus do sebe něco kopnout.
K druhé: Víš mě šikanoval jeden kluk, který tam bude a všichni to věděli i učitelé a nikdo nic neudělal ani rodiče, mě někdo šáhnout na dítě, tak ho za bi ju. Začala jsem hladovět a nevěděla, co to dělám, nebyl internet, myslela jsem, že když si budu ubližovat sama, nebude to dělat někdo jiný a když budu hodně trpět, pak přijde něco hezkého - nepřijde. V nejhorší době mě bolelo ve škole jen sedět, mívali jsme do 15:30 a jeden den do 16:30.
Když mi hodně hrabalo, tak moje nejvíc vzrušující myšlenka byla, jak vezmu do školy bouchačku a budu do toho sra če střílet, pomalu, všichni budou křičet a pomalu pomalu bude umírat. Ještě, že mi nehráblo víc. nebo mě napadalo někoho najmout, aby školu polil benzínem a podpálil a všichni tam umřeli…
Pak mi došlo, že mi nikdo ta léta nevrátí, tak jsem začla mít sebevražedné sklony, psala jsem i sebevražedné básničky a já blbec je posílala do školy ![]()
Nejvíc mě bolelo, že jsem nikomu nestála za to, aby něco udělal, nešlo o nic důležitého, jen o mě…
Jenže posledních pár let ve mě něco umřelo, já už nedokážu být naštvaná ani nechci, jsem už moc stará a strašně unavená životem, možná to dělají prášky, možná prostě přišel čas kdy mi došlo, že mi ujel vlak, teda spíš mě přejel, a už nemá cenu se rozčilovat.
Fotky ze Zš, tam jsem měla 177cm, to mi opravdu nebylo nejlíp… Proto jsem teď vděčná, že můžu aspoň trochu studovat, v té době byla škola to poslední, co mě zajímalo, šlo jenom o to „přežít“.
Moje máma vždy říkala: „Musíš to vydržet, musíš to přežít, já taky musím.“
Ale já už nemusím ![]()
Příspěvek upraven 16.11.22 v 23:29
Diky. Uz si nemyslim, ze mam problemy a potize. Tobe at se vse v lepsi obrati.
@MadGirlNancy píše:
Diky. Uz si nemyslim, ze mam problemy a potize. Tobe at se vse v lepsi obrati.
Děkuji ![]()
Ale každý máme nějaké problémy a zvlášť v této době.
Abychom nekončily tak negativně, přidávám foto našeho pišišvora a vopruzíka - přezdívy ![]()
Kdyby mě někdo podle fotek poznal, prosím nezveřejňovat přijmení atd, děkuji.