Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mně to přijde normální, ale návštěvou poradny nic nezkazíš.
Ano, prsa se před menstruací běžně zvětšují. Někomu 3-4 dny před mense, někomu i týden před. A jsou bolestivé. V den ms tyto potíže ustupují.
@Whitedog me ne ze by se zvetsili jako vylozene prsa ale ty zlazy jsou nektera vetsi teda jestli to jsou zlazy ale rekla bych ze jo pohmatu…hlavne jak si to promackavam tak to boli jak blazen🙈
Jen proste ais jak mam to jedno prso takovy bohatsi vevnitr tak ta zlaza je bic nabehla v nekterych mistech🙈
No snad to nic nebude…😏
@LiduNe ja vim ze musim vypadat jak blazen v 31letech ale ja si ma prsa fakt saham az po menstruaci a ted sem to takhle posra… proto me to vylekalo…dekuju jsem hned klidnejsi☺️️
Mam to kazdy mesic. Prsa se mi zvetsi o minimalne cislo a bouli je v nich nepocitane. Bojim se, ze jednou nepoznam rakovinovou bulku, protoze mam uvnitr bouli hodne moc.
Holky myslite, ze je mozny ze se mi pred menstruaci udelali nebo zdurely vic jakoze ty prsni zlazy v prsu?
Uz cca tak tyden pred menstruaci jsem si to vyhmatla ted uz mam do ni teda jen dva dny…mistama hmatam v prsu takovy valecky, jakoby jsou v celym prsu ale nektery jsou vetsi a bolestivy…
Jen teda mam to jen v jednom prsu, v tom co mam vetsi od ty doby co mi prsa rostou tak mi prave prso vetsi i asi v nem bihatsi tu zlazu…
Ja si prsa bezne vysetruju po menstruaci a pak uz zbytek mesice ne ale tenhle mesic jsem zapomnela tak jsem to udelala asi nejak po ovulaci cca, a tohle objevila a jsem z toho nervozni…pro jistotu jsem volala do mamo poradny a tam pani doktorka at prijdu v pondeli, tam mi asi sono ale neudelaji ze? Je mi 31, nekojim…