Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já bych jis píš řekla, at cvičí.. Já si pamatuju, jak já jsem taky držela různé diety, a stejně, pokud nebude mít pohyb tak ji to vleze nazpět.. Třea se jí z eptat, jslti nechce chodit na nějaký tanec, , plavání, něco takového..
Jinak já byla jako holka tluská měla jsem ve 13 65 kg na 160 cm a byla jsem hodně oplácana.. takže si dokážu představit , že 70 kg je ještě dost na mladou holku
@Martina84 píše:
Je to hrozny, jak jsou deti v dnešní době tlustý. V sobotu jsem byla na koupališti a potkala jsem tam jednu pani, co mela normalni postavu. Jinak samá nadváha a obezita. 12letý kluk s prsamaa pneumatikama. Holky taky…Je mi z toho vazne smutno. V 15 letech mit 70kg je dost. To není kus ženský. Ale pokud jste sama tlustá, tak se není čemu divit,že
přesně tak, já na plovárně taky nevěřícně zírám. tam je to tak jeden člověk s normální postavou na deset tlustých.je to hnus. a hlavně u těch dětí! jenže, když pak vidím, že paní, která může mít k metráku si nese langoš, hranolky a smažák, není divu.
Ahoj chci se s váma poradit. Mé dceři je 13 už od mala byla při těle a já sama nejsem nejhubenější. Teď má dcera 95 kg a 160cm dcera si nestěžuje že by se jí nelíbila její postava naopak nosí i uplé trička a tak. Mě se její postava líbí. Myslíte si že je to v pohodě hodně se mi líbí tlusté děti
@lucad77 píše: Více
Podobný troll už tu byl, mám takový dojem.
@flybe píše: Více
170 a 70 je normální BMI, blíž k horní hranici.
Pro 170 cm je 60 kg už blízko k podváze.
@Jana489 A proto ve tvé druhé diskuzi byla vždy štíhlá a teď trochu přibrala. Ale no tak.
@Jana489 píše: Více
ahoj trolle, když už trollíš, tak aspoň v každé diskusi piš to samé ![]()
tady má dcera 13, v druhé diskusi 15 a prsa a zadek měla odjakživa - mhm - i v osmi letech měla už prsa a zadek ![]()
@jita555 píše: Více
BMI 20,8 neni blizko k podvaze, ta zacina az nekde pod 18,5. 60 kg na 170 cm je uplne normalni vaha.
@Jana489 píše: Více
Dobrý den,
uživatelka byla pro trollství smazána.
Děkujeme za hlášení a přeji hezký den
Jana ![]()