Dobrý den, moje dcera byla obézní, ale sama od sebe se pustila do diety zhubla 16 kilo za 6 měsíců a stále chce pokračovat. Já ji to neustále rozmlouvám protože mám o ní opravdu strach. Podle mě má dobrou postavu. Má takové menší bříško, ale ženy má být přece kus. Pořád mi říká že si na ni ostatní ukazují a smějou se ji že je tlustá ale její kamarádi mi říkají že se nic takového neděje. Mám o ní opravdu strach nevíte co s tím? Mám ji nechat? A nejedná se o anorexii občas si třeba zobne něčeho sladkého jí podle mě tak akorát.
Dieta dcery
@Anonymní píše:
Dobrý den, moje dcera byla obézní, ale sama od sebe se pustila do diety zhubla 16 kilo za 6 měsíců a stále chce pokračovat. Já ji to neustále rozmlouvám protože mám o ní opravdu strach. Podle mě má dobrou postavu. Má takové menší bříško, ale ženy má být přece kus. Pořád mi říká že si na ni ostatní ukazují a smějou se ji že je tlustá ale její kamarádi mi říkají že se nic takového neděje. Mám o ní opravdu strach nevíte co s tím? Mám ji nechat? A nejedná se o anorexii občas si třeba zobne něčeho sladkého jí podle mě tak akorát.
Váží 70kilo má 170 cm a 15 let
Tak to at jeste klidne pokracuje… pokud ji - tim myslim primerene porce
zdraveho jidla, tak bych ji misto znepokojeni pochvalila a nadale
podporila
Tak uz vidim, jak kamaradi 15-ti lete dcery rikaji jeji matce, „ano, my se
ji opravdu smejeme“..
Vydrz a sleduj
Měla bys ji podporit a chvalit, chvalit a chvalit, pripadne se pridat ke zdravejsimu stravovani taky…sama pises, ze byla obezni..
@Anonymní píše:Řekla bych, že ještě tak 10 kg tam rezervu má. Spíš bych jí podpořila ve sportu, pomáhala s jídleníčkem atd aby to nesklouzlo někam kam nechcete.
Váží 70kilo má 170 cm a 15 let
@pikola píše: Řekla bych, že ještě tak 10 kg tam rezervu má. Spíš bych jí podpořila ve sportu, pomáhala s jídleníčkem atd aby to nesklouzlo někam kam nechcete.
Chtela jsem napsat neco podobneho, spis s ni zdrave jist, abys mela pod kontrolou jeji jidelnicek a povzbudit ke sportu - svizne prochazky, kolo, plavani…je dobra ze kdyz se vahou blizila k 90 kilo, ze dala 16 kg dolu, muze pokracovat, prostor k hubnuti jeste porad ma…
Jinak k tomu, že ženy má být kus, ona je ještě dítě, toho by zas tak kus být nemusel a určitě ne v oblasti břicha..
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.