Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nase dieta poskrabal a pohryzal dieta, nase ma 1,5 a pohryznuty ma rok.su v rozlisnom skupine moj zevraj prebehol a uz iba ich pristihli po cinu ako ho pohrizol. jedna ucitelka prebalovala dieta druhe nebola pritom z jeho skupiny.
hlavne ide o mamicke
vyhrozoval mi cez telefon ze ublizi nam aj synovi ked sa estreraz stane a aj ohrozovali ze podpalia jaslicku
nechcu to pochopit nebolo umyselne a ze nase dieta neni agresivny
chcu od nas ockovaci preukaz.mna to porazilo neni to pes.
![]()
mate skusenost?? co nam mozu robit???
Panebože, jsou to roční děti ne bojoví psi… Nemůžeš dělat nic, jen je asi učitelky musí víc hlídat. Dítě je ještě moc malé na vysvětlování stejně to nepochopí.
@ild-iko To se nedá pořádně číst, dopln si tam čárky. Pokud po tobě chtějí očkovák, tak to asi byl řádný kousanec do krve.
Děcku to asi takto pořádně nevysvětlíš zpětně.
@ild-iko píše:
Nase dieta poskrabal a pohryzal dieta, nase ma 1,5 a pohryznuty ma rok.su v rozlisnom skupine moj zevraj prebehol a uz iba ich pristihli po cinu ako ho pohrizol. jedna ucitelka prebalovala dieta druhe nebola pritom z jeho skupiny.
hlavne ide o mamicke
vyhrozoval mi cez telefon ze ublizi nam aj synovi ked sa estreraz stane a aj ohrozovali ze podpalia jaslicku
nechcu to pochopit nebolo umyselne a ze nase dieta neni agresivny
chcu od nas ockovaci preukaz.mna to porazilo neni to pes.
mate skusenost?? co nam mozu robit???
U tak malých dětí se to může stát.Nemají z toho ještě rozum. Měly by na ně více dohlédnout učitelky.Ale to, co předvedl dotyčný, jak ti vyhrožoval do telefonu, že ublíží tvému synovi, a podpálí jesličky, tak to bych oznámila na policii.A ten očkovací průkaz jsem taky nepochopila.
To je nějaký psychopat, nebo co. ![]()
Ja ani neviem ci to bolo hryznutie alebo iba zmackol mu tvarecek
@ild-iko píše:
Přece tady nemůžeš dávat fotku cizího dítěte bez souhlasu rodičů. ![]()
@ild-iko píše:
Mě to připadá spíše jako škrábanec. ![]()
@ild-iko tu fotku smaž, co blbnes. Jinak naštvaná bych byla taky, je to teda peknej šlic. Rozhodne to není zmackla tvar. Ale vyhrožovat podpalenim jesliček je úplně mimo. Jinak ti nemůžou udělat nic, není to tvá vina
ty chceš ještě víc problémů?? smaž tu fotku povolení rodičů nemáš ne? ![]()
@ild-iko Udělat vám nemůžou nic,děti jsou malé nemají z toho rozum. Učitelky je musí pohlidat,jsou za tuto situaci zodpovědné. Lepší mít děti doma než je v tomhle věku strkat do jeslí.
@ild-iko prosím tě, tu fotku fakticky smaž. Jinak výhružky bych v případě opakování nahlásila na policii. To je rodič psychopat. Ty za situaci nemůžeš, v jesličkách jsi nebyla, u situace také ne. Nemáš basolutně čanci situaci ovlivnit. Já teda ani nechápu jak to, že na tebe má ta druhá rodina kontakt. To ho dostala od zaměstnanců jesliček? Toto je primárně problém jeslí. Takto malinké děti velmi často koušou a tety si to musí ukočírovat samy.
Jak se k tomu vlsatně staví zaměstnanci jeslí? Já měla takto kousací starší dítě, muselo se hlídat na každém kroku a i tak se občas nehoda stala. Naštěstí jsem vždy narazila na rozumné rodiče a i tety v jesličkách to velmi hlídaly (a ani ony neuhlídaly…)
@Alušáček
Si myslis ze len tak tam strkam nie
Ona je ceska ma rocne dieta strkane no to mechae lebo matersku ma
Mne stat neda lebo on sa narodil v Uk
Tak nemam na vyber neposudzuj to
Inak uplne padne do kolektivu mebol problem s nim
@nozu ako som pisala jedna teta prebalovala druhe akurat utekal za druhym
Priznali chybu ale maminka to riesi nijak dalej nepochopi ze este aj jej syncek moze to spravit ked bude vacsi
Mme je to fakt luto
Syn je aktivny ale neni agresivny
Si mysli take male dieta umyselne robi mam jeho zevraj agresivitu riesit
@Tichošlápek ty ako by si zareagovala ked mozem vediet? Co by si ocekavala aby som spravila?
@ild-iko u takto malého dítěte to nevyřeší nijak. Mamince bych se omluvila, že mi to je líto a tety poprosila o duslednejsi hlídání. Dal maminku odkaz na zaměstnance jeslí. S nimi to musí ona řešit primárně.