Digi a sipo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.5.16 15:20

digi a sipo

Ahoj dnes jsme byli nemile prekvapeni kdyz jsme z posty vyzvedli obalku se zelenym pruhem pritel mi tvrdi ze je to za rozhlas ze se to zapomelo prihlasit ale za tv ne ze se plati digi. Nevite prosim jak to je jsem z toho spatna.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
4.5.16 15:23
@Anonymní píše:
Ahoj dnes jsme byli nemile prekvapeni kdyz jsme z posty vyzvedli obalku se zelenym pruhem pritel mi tvrdi ze je to za rozhlas ze se to zapomelo prihlasit ale za tv ne ze se plati digi. Nevite prosim jak to je jsem z toho spatna.

jak digi? poplatky za rozhlas platíš, ať máš kabel nebo digi - to je poplatek pro čt a český rozhlas, je to povinnost pro všechny
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.16 15:27

Jo za rozhlas jasny ale i za tv jestli se plati kdyz mas digi?

• Citovat
  • Upravit
72725
4.5.16 15:28
@Anonymní píše:
Jo za rozhlas jasny ale i za tv jestli se plati kdyz mas digi?

jasně, s tim digitální příjem nemá nic společného. Poplatek je pro čt. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.16 15:30

@martina.se noo tak to je hezky :( 6let to nejspis neplatil a ja o tom nemeela ani tucha :(

• Citovat
  • Upravit
72725
4.5.16 15:36
@Anonymní píše:
@martina.se noo tak to je hezky :( 6let to nejspis neplatil a ja o tom nemeela ani tucha :(

no, tak to hezký není, pro vás.. vždyť je to základní povinnost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
4.5.16 15:48

Prosím vysvětlení pro neznalce.Co je obálka se zeleným pruhem?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.16 15:57

@martina jak rikam vubec jsem to netusila ze to neni prihlasene od zacatku tu s nim nebydlim

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.16 15:58

@bamba exekuce :,(

• Citovat
  • Upravit
5894
4.5.16 16:06

Poplatky za TV a rozhlas se plati pokud ma je el. proud, nejaka vyjimka je, musi se dokazovat. Plati se tedy i pokud nekdo ma kabelovku i satelit. Poplatek je jak jiz pisi prede mnou za to, ze tyto statni instituce funguji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.16 16:21

A jeste dotaz mohlo se stat ze za tv se plati a za rozhlas se zapomelo prihlasit? protoze prislo jen prihlaseni za rozhlas (prihlaska).

• Citovat
  • Upravit
bamba
4.5.16 16:29
@Anonymní píše:
A jeste dotaz mohlo se stat ze za tv se plati a za rozhlas se zapomelo prihlasit? protoze prislo jen prihlaseni za rozhlas (prihlaska).

To si musíš ohlídat sama, je to tvá povinnost a nezlob se, všeobecně známá. Dost často se v médiích na to upozorňuje.
Jesli to je už exekucemuselo jí předcházet upotzornění, že neplatíte. To musí být slušná částka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.16 16:37

@bamba ne opravdu zadne upozorneni neprislo… a uz jsem jednou psala ze to mel na starosti pritel… a nemohla jsem vedet ze xlet predemnou tyhle veci neplatil…

• Citovat
  • Upravit
bamba
4.5.16 16:38
@Anonymní píše:
@bamba ne opravdu zadne upozorneni neprislo… a uz jsem jednou psala ze to mel na starosti pritel… a nemohla jsem vedet ze xlet predemnou tyhle veci neplatil…

Muselo něco přijít, exekuce je až to poslední.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.16 16:50

@bamba nic neprislo proste… klic od schranky mam ja.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný