Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím ![]()
Mám dotaz.. Dnes mi mamka volala, že mám u nich doporučený dopis - jenže, zapomněla mi to říct, a zítra je poslední doba na vyzvednutí. Jelikož bydlím desítky kilometrů od ní, nestihnu si tam zítra zajet.
Chci se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s tím, že bych si na poštu zítra zavolala a poprosila o uložení na poště o dva dny déle?
Díky moc a hezký večer! ![]()
Hl zavolej tam a nech si ho poslat na jinou poštu, tam kde mas bydliště nebo přímo na nějakou jinou adresu.
Takže když řeknu aby mi to poslali přimo na jinou poštu, tak to tam druhy den budu mít a muzu si pro to dojít? ![]()
S posláním na jinou poštu nevím, ale zavolat a a nechat prodloužit úložní dobu je určitě možné. Jestli máš číslo zásilky(na oznámení o zásilce),tak to jde i po internetu. A možná i to přeposlání na jinou poštu.
@alun-ka píše:
S posláním na jinou poštu nevím, ale zavolat a a nechat prodloužit úložní dobu je určitě možné. Jestli máš číslo zásilky(na oznámení o zásilce),tak to jde i po internetu. A možná i to přeposlání na jinou poštu.
ono zalezi, jaka zasilka to konkretne je. ten kdo dopis odesila si muze vyzadat, aby to prodlouzit neslo. aspon to tak byvalo.
Teď už to přeposilat ccá rok nepotřebují, ale využívala jsem to 10 let celkem hodně a nemyslím, že by to ted změnili. Jestli to máš daleko, tak je to preposlani pro tebe nejlepší řešení.