Doporučený dopis - prodloužení uložení na poště?

184
1.5.16 23:01

Doporučený dopis - prodloužení uložení na poště?

Zdravím :-)
Mám dotaz.. Dnes mi mamka volala, že mám u nich doporučený dopis - jenže, zapomněla mi to říct, a zítra je poslední doba na vyzvednutí. Jelikož bydlím desítky kilometrů od ní, nestihnu si tam zítra zajet.
Chci se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s tím, že bych si na poštu zítra zavolala a poprosila o uložení na poště o dva dny déle?
Díky moc a hezký večer! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3265
1.5.16 23:05

Hl zavolej tam a nech si ho poslat na jinou poštu, tam kde mas bydliště nebo přímo na nějakou jinou adresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
1.5.16 23:06

Takže když řeknu aby mi to poslali přimo na jinou poštu, tak to tam druhy den budu mít a muzu si pro to dojít? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
1.5.16 23:12

S posláním na jinou poštu nevím, ale zavolat a a nechat prodloužit úložní dobu je určitě možné. Jestli máš číslo zásilky(na oznámení o zásilce),tak to jde i po internetu. A možná i to přeposlání na jinou poštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.5.16 23:16
@alun-ka píše:
S posláním na jinou poštu nevím, ale zavolat a a nechat prodloužit úložní dobu je určitě možné. Jestli máš číslo zásilky(na oznámení o zásilce),tak to jde i po internetu. A možná i to přeposlání na jinou poštu.

ono zalezi, jaka zasilka to konkretne je. ten kdo dopis odesila si muze vyzadat, aby to prodlouzit neslo. aspon to tak byvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
1.5.16 23:19

Teď už to přeposilat ccá rok nepotřebují, ale využívala jsem to 10 let celkem hodně a nemyslím, že by to ted změnili. Jestli to máš daleko, tak je to preposlani pro tebe nejlepší řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
1.5.16 23:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
1.5.16 23:34

Super, děkuji :-)

• načítám...