Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Právě jsem koupila u dr.Max obyc.dig.lek.teplomer, ale teda jsem poněkud znepokojena-zkousela jsem si s ním ze zvědavosti změřit teplotu, a víckrát mi to naměřilo jen 35 st.
Co to je za šmejd nebo dělám něco špatně?
Měřila jsem dle navodu-cekala na signál. Jednou v podpaží, jednou v puse. ![]()
@DanielaD píše:
@Aheptaky jsme všichni podchlazení, tyto teploměry jsou k ničemu
A nějaký tip na spolehlivý teplomer a kde ho sehnat, díky.
Nechápu, proč vůbec takive sunty prodávají a ještě k tomu v lékárně. ![]()
@Ahep u techto teplomeru je vzdy lepsi nechat teplomer v puse/podpazi nejakou dobu pred zapnutim. Treba minutu, dve-ta kovova cast se nahreje a pak to presneji meri. Jinak jich doma mame vic a nejlepsi me asi prijde omron.
Mame digi Braun, merim v zadecku a je spolehlivy.
V podpazi jedine klasika rtutakem.
Vždycky jsem měřila o dost déle než jen do signálu a pak to dávalo docela rozumné výsledky
Pokud nemate rtutovy, tak za me nejspolehlivejsi Cemio Metric 308 Smart. Tyhle digitalni jsou fakt na nic. I u doktora jsem vzdycky “podchlazena”.
To je naprosto normální u těchto teploměrů. Máme bezdotykový a ten měří řekla bych přesně (když jsme zdraví, každému z nás vždy ukazuje mezi 36,5 - 36,9), vysokou teplotu pak taky ukáže spolehlivě, tam ale nemůžu ověřit nakolik.
@Lucie_Sx píše:
Mame digi Braun, merim v zadecku a je spolehlivy.
V podpazi jedine klasika rtutakem.
kde ho vezmeš, když rtutové se už neprodávají
@Thomassss píše:
To je naprosto normální u těchto teploměrů. Máme bezdotykový a ten měří řekla bych přesně (když jsme zdraví, každému z nás vždy ukazuje mezi 36,5 - 36,9), vysokou teplotu pak taky ukáže spolehlivě, tam ale nemůžu ověřit nakolik.
Ten nas meri spolehlive vzdy, i horecky nad 40. Porovnavala jsem parkrat, kdyz deti dostaly horecku u tchyne, ktera ma to stesti, ze ma jeste rtutak. Ty digitalni Dr.Max dostaly deti na hrani na doktora, na nic jineho se nehodi.
@vokishka píše:
kde ho vezmeš, když rtutové se už neprodávají
Zasobicky.
(Neprodavaji to jeste smelinari pres bazar…?)
Nebo aspon lihove nebo co to bylo…?
@Thomassss píše:
Můžeš prosím upřesnit typ, znacku?
@Ahep píše:
Můžeš prosím upřesnit typ, znacku?
Je to tento, ale cena je koukám pěkná pálka
manžel ho kupoval někde přes net z ciziny za pár stovek.