Dilema ohledně dárku

1735
17.12.21 22:55

Dilema ohledně dárku

Zdravím holky… Tak se mi letos stalo, že nedojde (včas) objednaný dárek pro manžela. Zrovna ten nejlepší.
Samozřejmě nejsme malé děti, takže když mu dám pod stromeček obálku s obrázkem dárku, tak si na něj počká :D
Ale moje otázka zní, když dárek dojde později, předali byste ho s tím, že už přišel, nebo byste ten dárek zabalili… Na jednu stranu mi balení přijde zbytečné, když stejně bude vědět, co v tom dárků bude. Ale na druhou stranu je to přeci jen dárek…
No je to taková odlehcujici otazka. :D A omlouvám se, pokud to někomu přijde jako blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2353
17.12.21 22:58

Je to příšerná blbost :mrgreen: Bylo by sice hezké mu to předat zabalené ve vánočním papíru, ale mně by se teda po Vánocích už nic balit nechtělo, takže by si to rozbalil ze škaredé krabice, ve které to přišlo. Jo, třeba bych na to aspoň nalepila mašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24635
17.12.21 22:59

Já bych to zabalila, je to tak takové slavnostnější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21805
17.12.21 22:59

Stalo se něm taky, udělali jsme ještě jedno rozdávání darků. Bylo jich víc, pro víc lidí, co přišlo až po svátcích, dárky se daly pod stromek, vanočně zabaleny. Vždyť zabalit jeden dárek, kolik ti to zabere času?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
17.12.21 23:30

Balila bych. Jasně je to práce navíc, ale je to právě ta práce tak nějak říká - záleží mi na tom aby tě to potěšilo i v maličkostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
17.12.21 23:39

Stalo se mi to taky, ne teda s hlavním dárkem. Dala jsem to do dárkové tašky a položila pod stromek a pak naznačila manželovi, ze tam něco je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.12.21 00:20

No záleží jak to cítíš. ;) Mému manželovi i když tuší, co dostane, protože si to sám vybral a přál, vždy dám dárek krásně slavnostně zabalený. Vrazit mu krabici od přepravce (když to má být Vánoční dárek) by se mi příčilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
18.12.21 00:21

Já bych to zabalila, přeci jen je to dárek a věřím, že druhého potěší, že jsi si s tím dala práci. Trhat balicí papír má své kouzlo :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
18.12.21 00:34

Mně se to letos bohužel stane taky, dárky jsem objednala 3.12. a pořád nic, tak zvazuji, zda je nekoupit v kamenné prodejne a objednávku zrušit.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
18.12.21 00:35

Mně loni dorazil hlavní dárek 27. prosince :? Pod stromeček jsem dala zabalenou prázdnou krabici se vzkazem, že se Ježíšek omlouvá, ale dárek někde cestou ztratil a že ho najde a donese až kolem poletí na Nový rok. Nechtěla jsem vyzradit jaký dárek to bude, protože to bylo něco, co si manžel opravdu hodně přál, ale nedá se to u nás sehnat. A měl radost i na ten Nový rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
18.12.21 01:04

Dala bych do dárkové tašky a ten nápad s obrázkem v obálce je dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
18.12.21 01:09

Já bych to udělala jak píše @aanysek.

Potom dárek hezky zabalila. Dala pod stromeček, 🎄rozsvítila a zazvonila zvonečkem.

Tyto drobnosti a malé radosti jsou ve vztahu hodně důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16989
18.12.21 04:02

A ja bych hezky ozdobila obalku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
18.12.21 09:08

@Beckyttine5 já jsem od října čekala na naskladnění, pak jsem to na začátku prosince objednala a včera mi psali, že je 3-5 dní do odeslání :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
18.12.21 09:09

Jiná všem moc děkuji za reakce :palec:, samozřejmě zabalit to pro mě není problém… Jen mi šlo o to, aby to nevypadalo blbě, když stejně bude vědět co v tom balíčku je. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný