Dilema ohledně dárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.12.21 09:19

Můžu se přidat s dotazem? Já manželovi háčkuju svetr a taky to do Vánoc nestihnu. Dali byste mu ho nedokončený? Chybí mi rukávy. Dělám ho tajně a on je teď pořád doma na HO.

• Citovat
  • Upravit
1243
18.12.21 10:09
@Anonymní píše:
Můžu se přidat s dotazem? Já manželovi háčkuju svetr a taky to do Vánoc nestihnu. Dali byste mu ho nedokončený? Chybí mi rukávy. Dělám ho tajně a on je teď pořád doma na HO.

Nee, nedokončený mu ho nedávej. Nejde to nějak udělat, abys ho štíhlá dokončit?
Třeba když bude pracovat (i když doma) se zavřeš do ložnice.. nebo mu řekni že vyrábíš dárek pro někoho jiného (děti, rodiče, sourozenci..), ale chceš, aby to bylo překvapení i pro něho, tak nechceš ať to vidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
18.12.21 12:28

To je KRÁSNÁ blbost (dotaz) :mrgreen: Já osobně bych o dárku, který má dorazit, pouze řekla. Žádný obrázek, žádné prozrazování, o co jde. Řekla bych samozřejmě, že mě to mrzí, ale jestli dostane ještě i jiné, tak si má co rozbalit a není důvod ke smutku. A pak bych ho už nebalila, at´si ho manžel rozbalí tak, jak přijde. Šetři papírem, šetři přírodu :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
18.12.21 12:30
@aanysek píše:
Mně loni dorazil hlavní dárek 27. prosince :? Pod stromeček jsem dala zabalenou prázdnou krabici se vzkazem, že se Ježíšek omlouvá, ale dárek někde cestou ztratil a že ho najde a donese až kolem poletí na Nový rok. Nechtěla jsem vyzradit jaký dárek to bude, protože to bylo něco, co si manžel opravdu hodně přál, ale nedá se to u nás sehnat. A měl radost i na ten Nový rok :)

Chudák…rozbalil prázdnou krabici, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
18.12.21 12:32
@Anonymní píše:
Můžu se přidat s dotazem? Já manželovi háčkuju svetr a taky to do Vánoc nestihnu. Dali byste mu ho nedokončený? Chybí mi rukávy. Dělám ho tajně a on je teď pořád doma na HO.

Ne. Radši bych ho schovala na jinou příležitost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
18.12.21 13:28
@Taktinevím píše:
Chudák…rozbalil prázdnou krabici, jo?

Žádné trauma z toho neměl ;) mně osobně to přišlo lepší, než tam nedat nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
18.12.21 16:15
@aanysek píše: Žádné trauma z toho neměl ;) mně osobně to přišlo lepší, než tam nedat nic

Rozumnej chlap :D. Ale tak jo, no, já bych zase nedala prázdnou krabici. Ale takk co, dobře to dopadlo, vid´ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
18.12.21 16:22

Ještě že já nakupuju včas, určitě bych to zabalila je to hezké než to nechat v krabici jak to přišlo. Tak mu to musíte vynahradit a něco mu dát pod stromek i jiného. :D já bych to tak udělala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
19.12.21 19:57
@Anonymní píše:

Nedodělaný svetr bych mu nedávala.

Kolik hodin trvá udělat celý svetr? Kolik hodin rukávy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný