Vánoční dárek pro tátu

15
8.12.21 16:44

Vánoční dárek pro tátu

A je to tu, už mám pro všechny na Vánoce suoer dárky. Jen né pro tátu. to je každoroční boj… Mám už rok skvělý polštář a ráda bych ho koupila i jemu. Ale nevím… nenapadá Vás jak ho vtipně zabalit nebo přidat povídání, aby to nebyl jen, sice geniální, ale přece jen fádní dárek?
nebo máte i lepší nápady pro své táty? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vesmírná drůbež
8.12.21 16:54

Má-li tatínek rád i černý humor, přilož kartičku s textem: Ať odpočíváš v pokoji.

• Citovat
  • Upravit
26928
8.12.21 16:59
@JanaDaR píše:
Má-li tatínek rád i černý humor, přilož kartičku s textem: Ať odpočíváš v pokoji.

U nas by to pobavilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.12.21 17:04

Tak ho zabal do toho smršťovacího pytle, bude to vypadat všelijak a až to rozbalí, uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
8.12.21 19:30

Za mě polštář dobrý i bez vtipů okolo :)
Já dávám většinou knížky, lepší kafe co by si naši sami nekoupili, tátovi pánskou kosmetiku, používá ji často, takže nová se vždycky hodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6776
8.12.21 21:13

Já dávám předplatné časopisu History :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
11.12.21 16:39
  • Knizku,
  • kvalitni jidlo co ji normalne a ma rad, tak neco lepsiho ;) priklad: ma rad orechy, ji bezne buraky, tak bych mu koupila pytel pistacii. Nebo pije kavu, tak bych mu koupila baristu. Nebo ma rad cokoladu, dostal by Lindt…,
  • kosmetika,
  • obleceni,
  • neco, co mu vypovedelo sluzbu - radio, holici strojek, mobil, penezenka,
  • jestli zije sam tak neco do domacnosti
  • poukazky na nakup - Lidl, apod.
  • jestli ma konicky, tak rocenku
  • fotoknihu s nim, detmi a vnoucaty
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
11.12.21 16:45

Přáním meho otce je se se všemi sejít kolem vánoc.. Nic nechce, nic nepotřebuje.
Dostane pražené cvrcky na zobani, slivovici, dobre čaje a kapesníky s oblíbeným motivem:)

• Citovat
  • Upravit
15
17.12.21 11:10

Tak mojemu tátovi nesmí chybět pod stromkem každoročně ponožky :-) Ten polštář přišel v originál krabici, která vypadá moc dobře. Takže jen koupím vtipný balicí papír a snad se zavděčím a bude ho milovat jako já ten svůj :-D. Jinak moc díky za další typy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný