Vzpomínkové Vanoce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5373
7.12.21 20:13

Vzpomínkové Vanoce

Zdravím všechny! :mavam:
S blížícími se svátky pociťují i nostalgií. Za poslední rok se toho dost změnilo a pár lidiček mi bude chybět. :-(. Říkám si, že když odejdou prarodiče, odejde dětství. Když odejdou rodiče, odejde bezstarostné mladí. A je jedno, v jakém věku. Máte to někdo podobné? Omlouvám se, jestli téma rozjítri vzpomínky. :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22565
7.12.21 20:50
@Takco píše:
Zdravím všechny! :mavam:
S blížícími se svátky pociťují i nostalgií. Za poslední rok se toho dost změnilo a pár lidiček mi bude chybět. :-(. Říkám si, že když odejdou prarodiče, odejde dětství. Když odejdou rodiče, odejde bezstarostné mladí. A je jedno, v jakém věku. Máte to někdo podobné? Omlouvám se, jestli téma rozjítri vzpomínky. :srdce: :andel:

Už 29 let vzpomínám na tátu,, bylo mu jen 40. :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6663
7.12.21 20:55

Jedna z nejsmutnějších, nejosobnějších písní, co znám:
 https://www.youtube.com/watch?…

Složil ji právě v době, kdy toto prožíval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
7.12.21 21:09

Čím blíže jsou Vánoce, tím více mi chybí maminka. Není den, kdy bych nevzpomínala, ale teď si zase skoro denně i pobrečím. Další Vánoce, kdy tu s náma už není… :,(
Do háje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
7.12.21 21:40

Dneska je to přesně rok, co mi na covid umřel přítel.
Je mi smutno, chybí mi, na Vánoce bude za něho hořet svíčka.
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5373
8.12.21 03:37

S tatínkem jsme se naposledy viděli právě loni na Vánoce. :( Byly to také poslední svátky u našich, aniž by tomu něco nasvědčovalo. Maminka už tu taky není. :,( Nikdy už si nepochutnam na jejím bramborovém salátu, cukroví a dalších dobrotach. Nikdy už nebudu u nich doma. Naštěstí mám z tohoto posledního společného setkání a našich posledních společných Vánoc aspoň par fotek. Radujeme se na nich z dárků, stromečku, vzájemnosti. Naposled. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
8.12.21 10:09
@Takco píše:
S tatínkem jsme se naposledy viděli právě loni na Vánoce. :( Byly to také poslední svátky u našich, aniž by tomu něco nasvědčovalo. Maminka už tu taky není. :,( Nikdy už si nepochutnam na jejím bramborovém salátu, cukroví a dalších dobrotach. Nikdy už nebudu u nich doma. Naštěstí mám z tohoto posledního společného setkání a našich posledních společných Vánoc aspoň par fotek. Radujeme se na nich z dárků, stromečku, vzájemnosti. Naposled. :andel:
:hug: to si taky říkám, to s tím salátem, cukrovím… Uměla udělat tak úžasnou vánoční atmosféru, hrozně ráda na to vzpomínám, na to, jak jsem byla malá. Taky mě tak mrzí, že neuvidí děti u stromečku, mého druhého se už ani nedočkala… :,(
Vánoce jsou v tomhle ohledu pro mě opravdu náročné.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
14.12.21 21:09

Letos první vánoce bez tatky, pred 4 mesici necekane umrel.Ty poslední díky své chorobě zčásti prospal, u večeře s námi nebyl, probral se až během nadilky. A aby to jo stálo za to, tento týden máme dědické řízení, skvěle načasováno těsně před vánoci :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný