Kvalitní krém na ruce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
8.12.21 13:35

Kvalitní krém na ruce

Ahoj,
Jaký kvalitní krém nás ruce dát na Vánoce? Nevyznám se ve značkách. Kamarádka si hodně krémuje ruce, tak mě to napadlo jako fajn dárek:) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7713
8.12.21 13:56

Indulonu :lol: :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9101
8.12.21 14:07
@Petuleees píše:
Ahoj,
Jaký kvalitní krém nás ruce dát na Vánoce? Nevyznám se ve značkách. Kamarádka si hodně krémuje ruce, tak mě to napadlo jako fajn dárek:) děkuji

Já mám ráda meruňkový z Manufaktury, hezky voní, nebo kvalitní krémy na suché ruce má třeba Neutrogena, nebo se poradit v lékárně, odtamtud jsem měla jeden docela účinný, ale už nevím značku,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
8.12.21 14:09

Žena radí Alverde červený s granátovým jablkem cituji „je hutný, mám namazané ruce, krásně voní, ale nemastí“ prý po jiných krémech má hned pocit, že jsou ruce suché… Ale co já vím

• Citovat
  • Upravit
7713
8.12.21 14:17
@Taktinevím píše:
Indulonu :lol: :cert: :mavam:

Ne, jako dárek blbý, uznávám, ale je fakt dobrá. Já si s ní ráda mažu ruce večer před spaním. Koukla bych na Avon nebo Oriflame, budou ted´ mát, si myslím i vánoční design, nebo i Ziaja mi je sympatická, objednávala jsem ted´ něco dceři od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3527
8.12.21 14:36

Já mám ráda z Yves Rocher. Jsou malé, příjemné a hezky/dlouho voní. Mám je v každé kabelce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
8.12.21 14:48

Mam od avonu tento. Taky jsem ho dostala jako darek a je suoer. Mi krasne voni a hlavne neni mastny. Krasne se vstreba.
 https://www.avon.cz/…aovym-maslem?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
8.12.21 15:29

Miluju neparfemovanou Neutrogenu. Pak z DM Baleu MED, ta se krasne a rychle vstreba. Jestli chces neco drazsiho, tak LOccitane s bambuckym maslem, Clarins anebo Kiehls :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
8.12.21 15:41

Z vlastní zkušenosti radím tento, pekelně drahý, pekelně dobrý, je ho dost a vypadá reperezentačně, když to má být dárek.
Nikdy jsem lepší neměla a až se vzmůžu, koupím si ho zas. :lol:
 https://www.meteva.shop/…ruce-a-nehty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
8.12.21 19:34

Nedám ránu bez krému na ruce od Just, nemastí a můžu hned něco dělat. Miluju jak mi nechává na rukou „hebký pudrový“ efekt a ta vůně 😍

• Citovat
  • Upravit
1002
8.12.21 19:49

L'Occitane s bambuckým máslem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.12.21 12:14

Já ujíždím na tomto krému: ****Krásně mi voní a ruce jsou heboučké ;)

edit adminom - odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
9.12.21 12:18

Tak jsem zvědavá podle čeho vybereš. Co příspěvek, to jiný typ krému. :mrgreen: Já používám značku AHAVA. https://www.notino.cz/ahava/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný