Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Slovo ochrana ti nic neříká? Aby jsi místo nechtěného těhotenství neřešila pohlavní nemoci. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky, potřebovala bych se vás zeptat na váš názor. Včera v noci, spíš k ránu jsem měla něco, čemu by se asi teoreticky dalo říkat „nechráněný sex“… I když spíš by asi bylo trefnější označení „dovnitř a ven“. Bylo to velmi rychlé a ani jeden z nás z toho stejně nic neměl. K tomu přišlo prakticky hned uvědomění ve smyslu „Co sakra dělám“
. A moje otázka zní, měla bych si podle vás i tak zajít raději pro „Pilulku po“?
Menstruace by mi měla „dorazit“ někdy okolo 5.12., tak mám lehce dilema co dělat.
Jestli to bylo tak, jak píšeš, tak otěhotnění je velmi nepravděpodobné. Z jednoho stouchu bych vedu nedělala a já osobně bych si pro pilulku nešla ![]()
No podstatné bylo, jestli do tebe ejakuloval a nebo ne. To jde i hodně rychle…
A jak moc velká katastrofa by pro tebe bylo případné těhotenství.
Běžné pohlavní choroby ovšem mohou být na pořadu dne i bez jeho vyvrcholení.
@mamina89 píše:
Jestli to bylo tak, jak píšeš, tak otěhotnění je velmi nepravděpodobné. Z jednoho stouchu bych vedu nedělala a já osobně bych si pro pilulku nešla
Díky moc za názor a odpověď
Jinak to shrnu v této odpovědi, jak píšete všechny ohledně těch nemocí, tak to by snad problém být neměl, nebyl to jen tak náhodný člověk za rohem / v klubu/… ale někdo, koho znám a vídáme se už dlouho. Jen jsme ani jeden neplánovali, že to dopadne takto.
Jinak bych samozřejmě takto neriskovala.
(A to ve všech ohledech). A jinak ne, neejakuloval, jak jsem psala, přestali jsme dostatečně zavčas, předtím, než k tomu u něj došlo.
@Anonymní píše:
Slovo ochrana ti nic neříká? Aby jsi místo nechtěného těhotenství neřešila pohlavní nemoci.
K tomuto bych dodala jen to, že říká, až moc dobře. Brala jsem když byl vztah prášky a i teď mám kondomy. Jenže doma. A v té chvíli prostě vyhrál moment nad rozumem, něco málo jsme pili, stalo se. Takže tak.
Dobrý den maminky, potřebovala bych se vás zeptat na váš názor. Včera v noci, spíš k ránu jsem měla něco, čemu by se asi teoreticky dalo říkat „nechráněný sex“… I když spíš by asi bylo trefnější označení „dovnitř a ven“
. Bylo to velmi rychlé a ani jeden z nás z toho stejně nic neměl. K tomu přišlo prakticky hned uvědomění ve smyslu „Co sakra dělám“
. A moje otázka zní, měla bych si podle vás i tak zajít raději pro „Pilulku po“?
Menstruace by mi měla „dorazit“ někdy okolo 5.12., tak mám lehce dilema co dělat.