Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, řeším věčné dilema. Mám problém s HA(Lindynette 20), klesá mi chuť na sex. Měla jsem období, kdy jsem vysadila, ale vydržela jsem to necelýho půl roku, protože přišel jiný problém. Po vysazení se mi strašně zbláznily hormony a najednou mě přepadla neuvěřitelná touha pořídit si miminko! (Což se teď vůbec nehodí, protože studuju.) Když jsem HA začala znovu brát, tak se ta touha dost utlumila, ale zase mě nebaví ten sex. Co byste dělali na mém místě? Popř. pokud vám někomu tlumí HA chutě, jak to řešíte? Máte třeba nějakou osvědčenou značku, která to dělá míň?
Skus změnit značku a uvidíš… Já jsem s lindynette neměla třeba žáden problém
Já jsem do otěhotnění neměla s HA žádné problémy. Po porodu, když jsem dokojila, chtěla jsem znovu nasadit HA, ale žádná mi nevyhovovala. Dělalo se mi špatně, bolela mě hlava, deprese jak trám, vzteklá jsem byla a naprosto frigidní. Zkoušela jsem to takhle 3 roky, až jsem se teď v květnu na to vykašlala. Když nic neberu, je mi fajn.
A jak to tak čtu, už asi vím, proč furt poslední dobou vzpomínám na to, jak byl syn malé miminko a slzím u toho
![]()