Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Me to tak hrozne neprijde. Bude v kocarku, jidlo, pliny mas…unavena snad nebude mit z ceho, kdyz se jen vozi. Schrupnout si muze, na ruku ji muzes chvili vzit. Ja v tom problem nevidim. ![]()
No problém je taky v tom že nás tam pojede 11 lidí a to mi na ní přijde moc..a hlavně v sobotu se tam hraje fotbaloví zápas Sparta-Plzeň takže mám docela strach aby se neco nestalo..ale vypadá to že jsme se schodli že jí necháme v praze babičce a vymyslíme jen čistě rodiný výlet
Mám dotaz týkající se cesty k dinoparku. Je možné se tam dostat z dolního parkoviště u ZOO, aniž bych procházela přímo ZOO, ale někudy okolo toho přírodního divadla?
S dcerou jsem byla v ZOO minulý měsíc, ale tohle jsem si neprohlédla. Teď bych ráda vzala dceru i syna jen do dinoparku (syn se živých zvířat bojí), ale nechce se mi bloudit po Plzni, pokud by se to dalo projít. Manžel trvdí, že to asi nejde, mě to přijde jako blbost ![]()
Můžeš zaparkovat pohodlně nahoře hned u dinoparku, cesta je jednodušší, než k dolnímu parkovišti ZOO, jen mrkni do mapy
Jinak pěšky to půjde přes ten park také, ale přes ZOO asi těžko. ![]()
@ixule @Alexa1985 nakonec jsem to vzala okolo k parkovišti u dinoparku. Pro mě právě bylo jednodušší zaparkovat dole, beztak jsem jela okolo, takže bych si ušetřila tu cestu kolem kaufu a do míst, kudy jsem ještě nejela (bydlím v západních Čechách teprve rok). Ale čtyřletá má věčně „rozbité nohy“ jak ona říká, tak jsem to chození raději opravdu zkrátila na minimum ![]()
@Svistice píše:
Dá se zvládnout diopark i zoo v jeden den s dětmi 2 a 4 roky? Předpokládám, že dřív jak v 11h bychom se do Plzně nedoštrachali. Tak váhám, zda udělat jen jeden velký výlet, nebo tam jet na dvakrát.
Já si myslím, že ne. ![]()
Dinopark otevírá až v dubnu ![]()
@Svistice píše:
Já se tam nechystám hned teď.
Ale i tak, zoo zavírá od dubna v 19h, dinopark v 18h, za 7 hodin to stihnout nejde
, teda pokud neprojdete jen část zoo.
Určitě jde, byli jsme tam několikrát. A stihali jsme to normálně ![]()
Podle mě se to dá stihnout. My se teda stavíme úplně všude. Já jsem maniak na fotografování, takže tam vždycky strávíme tak 6 hodin a mám už větší dítě - skoro 8 let. Ale vy se asi nebudete všude stavět a fotit, to by to 2 leté dítě nebavilo. Takže za mě jo. Určitě přijeďte, Plzeňská ZOO za to určitě stojí a DINOPARK je taky pěknej i když ne tak velkej jako ostatní Dinoparky, ale jsou tam prolézačky a děti se tam vždycky zabaví. A už jsme několikrát potkali v Dinoparku pražské herce, tak i jim stálo za to zajet sem s dětmi.
Jo dá se to stihnout. děti stejně nestojí u zvířátek, ani u dinosaurů:):) jako jet tam na dvakrát je zbytečné. jen počítejte, že to je dálka - myslím na chůzi. ![]()
Da v pohode, mi tam chodime nekolikrat rocne, zoo neni tak velka jak se zda, je prosla tak za 3 hodky (byli sme minuly vikend s dvouletakem, bez kocaru ji v pohode prosel sam, zabralo nam to cca 2 a pul hodky), dinopark je tak na hodinku, 20 minut 3D kino a pak se tan daj vypustit deti na hriste
jediny co bych radila je jit nejdriv do dinoparku a pak do zoo, opacne je to hodne do kopce ![]()
@Svistice dá se to stihnout v pohodě, dali jsme to s dvouletakem bez kočáru a 9 měsíční v kočáru, stihli jsme i všechno fotit
máme to do Plzně přes 2 hodiny, takze jsme se tam taky dostali až před 11.
@Svistice za jedno odpoledne stihnete dinopark a část zoo, ale celou těžko
Ahoj,
sice starší příspěvěk, ale přidám své hodnocení Plzeňskýho Dinoparku. Za mě teda plný počet hvězdiček.
Byli jsme v DinoParku v Plzni, parta tří rodin se sedmi dětmi ve věku od tří do deseti let. Vlakem z Prahy do Plzně i s návštěvou Zoo. Zoo bavila spíše menší prcky, ale větší děti hlavně Dinopark, odkud jsme je nemohli dostat. Park je vizuálně atraktivní a interaktivní programy a vyžití pro děti je pestré. Rozhodně jeden z nejkrásnějších parků a atrakcí, které jsme navštívili.