Dinopark Plzeň

1943
12.7.11 11:02

Dinopark Plzeň

Ahoj holky.Kdo byl v Dinoparku v Plzni?Chtěli bysme tam příští týden vyrazit s dcerou a synovcem,ale nevím,jestli cesta z Prahy tam,za to stojí?Možná bysme to spojili i se Zoo,ale co ten Dinopark tam?Je to hezký?Je tam dost dinosaurů?Jak dlouho trvá projití toho parku?Jestli stojí za to se tam vláčet nebo jet jen do Pražské Zoo ?(ale tam už naše malá letos byla) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
12.7.11 11:09

jestli se nepletu tak v Praze je taky Dinopark

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
12.7.11 11:13

Plzeňská zoo mi připadá nejlepší co sem zatím byla, ty zvířata sou tam lidem jakoby blíž a je tam část udělaná i jako statek, fakt super :palec: a ten dinopark je taky hezký, pro děcka si myslím super zážitek :palec: ale jak dlouho sme to procházeli, to už nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
12.7.11 11:14

Jj,je i v Praze na Harfě,ale jestli v tý Plzni to není větší ,lepší ?Jestli se to vyplatí tam jet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.7.11 11:40
janet9 píše:
Jak dlouho trvá projití toho parku?

V Plzni je to u ZOO, ale tuším že jde jít zvlášť do toho dinoparku, jakože nemusíš kupovat lístek i do ZOO.

My tam byli s manželem, bez dětí a strávili jsme tam skoro celý den - prošli si v klidu ZOO a pak i ten dinopark :)

Jaký je dinopark v Praze nevím, ale ve vyškově i v ostravě je daleko větší než ten v Plzni (ale v plzni jsem byla tak před třemi lety) a v Ostravě teď.

Taky jsme jeli z Prahy, autem jsi tam za chvilu.

• Citovat
  • Upravit
7479
12.7.11 11:53

Taky se nám Dinopark i ZOO v Plzni moc líbili. Myslím, že ta cesta za to určitě stojí. My jeli asi 4 hodiny autobusem - jako zájezd od práce. Jsme z Parubic a rozhodně jsme nelitovali. Určitě se to dá pojmout jako celodenní výlet. Klidně se tam dá strávit půl dne. Ale když to budete potřebovat projít za 2 hodiny vše, taky to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
12.7.11 11:55

Byli jsme tam loni a vlaceli se tam vlakem ale jsem rada ze jsme tam byli je to tam moc hezke kdyz spojis dinopark se zoo + je tam jeste nejake promitani filmu ale tam mi jsme nebyli,za me tedy ano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
12.7.11 12:31

já za sebe bych se tam nevláčela. Nedávno jsem se odstěhovala z Plzně. Byla jsem tam dvakrát v zoo a byla pokaždé zklamaná…Prošla jsem to za 2 hodiny a nic tam zajímavého není. Kolem dino parku jsem prošla a co jsem zahlédla, tak tam je jen pár velkých dinosaurů a pak plátno, kde něco promítají. příjde mi to malé a chudé. Já mám radši Pražskou zoo. Já nevim ale fakt mi to tam příjde o ničem…asi mám vyšší nároky…vyrůstala jsem jako dítě v Kanadě a tam je to o uplně ničem jiném, tak se na to možná dívám jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
12.7.11 13:27

Takže když to spojíme se Zoo tak dobrý,ale jen kvůli dinosaurům se to asi nevyplatí.Já už jsem byla v Zoo v Ústí nad Labem,Liberci,Praze,Dvoře Králové,Jihlavě,Olomouci-všude se najde něco,co jinde není.Tak zatím holky děkuji za rady,kdyby ještě někdo chtěl přidat komentář-klidně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
12.7.11 15:12

janet, jsem z plzně, zrovna včera jsem v zoo a dinoparku byla. zoo je tu nádherná, ten dinopark je taky fajn, ale určitě bych to spojila. jet jen kvůli dinoparku za mě ne, ale ne že by nebyl hezký, to ne, ale jen dinopark je záležitost tak hodinky. projít jednotlivé dinosaury a zkouknout filmík. samo se tam dá být déle, jsou tam různé prolézačky pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
12.7.11 18:22

Ahoj.
Pokud jen do dinoparku. Tak to můžeš jít i v Praze.
Dinopark je slabší, ale ZOO je super. Byli jsme tam již dvakrát a to bydlíme ještě 20 km za Prahou. Mně se líbí i víc jak Pražská zoo a zabaví na celý den. Mého syna v Plzni uchvátila v zoo ukázka dravců, myslím, že je vždy od 11 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.7.11 10:59

ZOO Plzeň i Dinopark můžu vřele doporučit. Mojí dceři se tam vždycky moc líbí. Plzeňská ZOO mi taky připadá daleko příjemnější než ta v Praze. Spodní část je udělaná nově a stojí opravdu za návštěvu. V Dinoparku je i dětské hřiště, takže děti se opravdu nenudí. Natálce se líbilo i promítání v 3D kině,které běží každý deset minut. Tady je pár foteček z naší poslední návštěvy: http://zemekoule.rajce.idnes.cz/…opark_Plzen/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka Hrbáčková
12.8.13 21:35

Ahoj holky chtěla jsem se vás zeptat17.8. máme v plánu jed do ZOO+Dinparku, ale nevím jestli sebou mám brát 6.mšsíční dcerku. co myslíte? prosím poradte mi vzali by jste tak malé mimčo na tak náročný výlet. Děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
1943
13.8.13 14:42

Me to tak hrozne neprijde. Bude v kocarku, jidlo, pliny mas…unavena snad nebude mit z ceho, kdyz se jen vozi. Schrupnout si muze, na ruku ji muzes chvili vzit. Ja v tom problem nevidim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka Hrbáčková
15.8.13 08:54

No problém je taky v tom že nás tam pojede 11 lidí a to mi na ní přijde moc..a hlavně v sobotu se tam hraje fotbaloví zápas Sparta-Plzeň takže mám docela strach aby se neco nestalo..ale vypadá to že jsme se schodli že jí necháme v praze babičce a vymyslíme jen čistě rodiný výlet

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix