Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahpjky,vůbec si nevím rady. Jedeme autem do Rakouska a řeším jestli brát sebou přesnídávky ovocný i obědový,jestli vydrží v autě?
Nebo jak to vyřešit?co papají Vaši prckové na dovče?
Máme polopenzi.
Ahoj
Určitě vydrží.
Dyť v obchodech je mají taky naskládané v regélech.
Já bych zas řekla, že podle toho jak dlouho je tam chceš nechat
Cestu vydrží určitě, ale nechávat je tam déle bych se bála, při těch teplotách co v létě v autech jsou.
andrys23 píše:
To jo,doma je mám taky ve skříni,ale pokud bude horko tak
Já si fakt myslím, že tou cestou se jim nic nestane.
cestu tam bych neřešila.. Myslím si, že dvě, tři hodiny lidně vydrží , můžete jich dát někam na zem v tašce ne hned pod sklo auta..
Tam si myslím, že kdyžak budete mít ledničky a i kdyby ne, tak ětšinou jsou ty pokoje s klimatizaci, nebo teplo jak běžně doma..
Já bych se nebála…
jo a když jsem potřebovala převsét jogurty z nákupu, tak jsem je vždycka dala k mražené věci, tak třeba si doma udělej do misky led a dej do sáčku se skleničkami, uvidíš, že jak je vytáhneš, budou chladné
jj,asi je dám do ledničky a pak do tašky a hodím k tomu pytlíky s ledem ![]()
ahoj
vydrzi, ale v Rakousku je bezvadny vyber vsech sklenicek, obcas i levnejsich nez tady, takze ja vzdy kupovala vsechno az tam.
Ahojky.taky si myslím,že vydrží když budou někde dole v tašce třeba na zemi tak určitě.I ty chladící tašky jsou dobrá věc na cesty.Jinak doma je máme taky ve skřínce v kuchyni a v pohodě. ![]()
Ahoj,
cestu určitě vydrží, vezla jsme je 2× k moři a v pohodě. Když je tam vybalíš a dáš normálně na pokoj, tak se jim nic nestane. Nevím jaký tam mají výběr ovocných přesnídávek,ale ty obědové skleničky opravdu není nutné vézt na celý pobyt. Byli jsme v zimě v Rakousku a kupovala jsem je tam, výběr byl dobrý. Pokud teda nejedete do nějaké zapadlé vesničky v horách.
No také se tam chystám koupit,ale právě nevím než se dostanem do města…jedem do alp,menší vesnička..tak pro jistotu vezu.
andrys23 píše:
No také se tam chystám koupit,ale právě nevím než se dostanem do města…jedem do alp,menší vesnička..tak pro jistotu vezu.
V jakekoliv vesnicce je nejaky obchudek nebo mensi drogerka kde je sklenicek opravdu velky vyber. ![]()