Dinopark Praha Harfa

2377
24.7.11 20:13

Dinopark Praha Harfa

Ahojky, byl jste tam uz nekdo? Zajima me jak je to velike, jestli se to vyplati nebo je lepsi jet rovnou do Plzne..
Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
24.7.11 20:17

ahoj,
moc velké mi to nepřipadá, ale to není ani v Plzni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
24.7.11 20:31

je to malinké. měli jsme to prošlé za 30 minut a to jsme se hodně couraly. osobně jsem z toho byla hodně zklamaná. za mě vyhozené peníze… ale v plzni jsem nebyla, tak neporovnám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
24.7.11 20:32

Já už o tom taky přemýšlela, jelikož jsem z Prahy.. Ale koukala jsem na fotky a vůbec se mi nelíbí, jak je to uprostřed města… 8-o taková pěst na oko… Žádná zeleň… beton a tam stojí pár dinosaurů… A kolem domy a O2 aréna (nebo jak se jmenuje…) . V Plzni jsem byla a tam je to moc hezký, v přírodě, stromy a hned u toho ZOO… Takže já určitě asi raději pojedu do Plzně, kam to mám autem 55 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
24.7.11 20:32

Ahoj, byla jsem v Plzni i v Praze. V Plzni je ten Dinopark v přírodě mezi stromy a v Praze je na střeše, tak jsou tam jen ti ještěři a ostatní keříky jsou umělé. Myslím, že dětem je to ale fuk, užijou si to asi stejně. Velikostně bych řekla že je to asi stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
24.7.11 20:33

Ahoj,
my jsme tam byli teď v pátek a moc se mi tam líbilo. Velký to moc není, ale mě to stačilo.Ale do Plzně bych taky chtěla podívat.

• Citovat
  • Upravit
109
24.7.11 20:34

Ja byla s kamaradkou a detickama nedavno…Dinopark za vsechny prachy :roll: prosly jsme ho cca za 15minut a nejvic nas dostaly ty mustky se schodama do jednotlivych casti, samozrejme jsme tahaly kocar…takze u nas Dinopark uz nikdy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
24.7.11 20:36
veri29 píše:
Ja byla s kamaradkou a detickama nedavno…Dinopark za vsechny prachy :roll: prosly jsme ho cca za 15minut a nejvic nas dostaly ty mustky se schodama do jednotlivych casti, samozrejme jsme tahaly kocar…takze u nas Dinopark uz nikdy :cert:

Ale přes ty schůdky nemusíš, dá se tam projít hezky po rovince. :wink:

• Citovat
  • Upravit
21618
24.7.11 20:36

veri - s kočárkem se to dá obejít kolem tě kruhové budovy uprostřed, nemusíš po můstku. mě to poradila slečna u vstupu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
24.7.11 20:38

Já jsem si taky říkala, že je to drahý, ale zase když jsem viděla ty dinosaury, jak se hýbou,atd.tak to asi není zrovna nejlevnější záležitost…Ale ta Plzeň je asi lepší i díky tomu, že je tam ta ZOO.

• Citovat
  • Upravit
5907
24.7.11 20:39

Byli jsme tam asi před 14 dny.Moc velké to není,ale nám se tam moc líbilo, i malé.Možná je trochu škoda,že je to na té střeše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
24.7.11 20:43

Nejlepší je prý Vyškov :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
24.7.11 20:52

Ahojjá byla jen v Plzni, tam se nám líbilo moc. V Praze byly jen holky s mojí mamkou a nadšený byly stejně.

• Citovat
  • Upravit
1751
24.7.11 20:59
lyrica píše:
Nejlepší je prý Vyškov :palec: :palec:

Vyškov je moc hezký, jen nám prohlídku totálně zkazila čekačka na vláček/autobus, který vás ze ZOO doveze do Dinoparku. Čekali jsme krásnou hodinu a půl ve frontě, děti unuděný, ufňukaný, dovedete si to představit. :roll: Jinak se do Dinoparku ve Vyškově dostat nedá, že byste tam třeba dojeli autem, neexistuje, buď počkáš, nebo máš smůlu…

Letos se chystáme na Plzeň, snad se nám bude líbit. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
24.7.11 20:59

Ahojík já jsem tam byla s malou a moc se nám to líbilo a docela jsme si to tam užily. Chtěla bych se také kouknout do Plzně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.