Dinopark Praha Harfa
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dinopark Praha Harfa
Ahojky, byl jste tam uz nekdo? Zajima me jak je to velike, jestli se to vyplati nebo je lepsi jet rovnou do Plzne..
Dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
je to malinké. měli jsme to prošlé za 30 minut a to jsme se hodně couraly. osobně jsem z toho byla hodně zklamaná. za mě vyhozené peníze… ale v plzni jsem nebyla, tak neporovnám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už o tom taky přemýšlela, jelikož jsem z Prahy.. Ale koukala jsem na fotky a vůbec se mi nelíbí, jak je to uprostřed města…
taková pěst na oko… Žádná zeleň… beton a tam stojí pár dinosaurů… A kolem domy a O2 aréna (nebo jak se jmenuje…) . V Plzni jsem byla a tam je to moc hezký, v přírodě, stromy a hned u toho ZOO… Takže já určitě asi raději pojedu do Plzně, kam to mám autem 55 min.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, byla jsem v Plzni i v Praze. V Plzni je ten Dinopark v přírodě mezi stromy a v Praze je na střeše, tak jsou tam jen ti ještěři a ostatní keříky jsou umělé. Myslím, že dětem je to ale fuk, užijou si to asi stejně. Velikostně bych řekla že je to asi stejné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my jsme tam byli teď v pátek a moc se mi tam líbilo. Velký to moc není, ale mě to stačilo.Ale do Plzně bych taky chtěla podívat.
- Citovat
- Upravit
Ja byla s kamaradkou a detickama nedavno…Dinopark za vsechny prachy
prosly jsme ho cca za 15minut a nejvic nas dostaly ty mustky se schodama do jednotlivych casti, samozrejme jsme tahaly kocar…takze u nas Dinopark uz nikdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veri29 píše:
Ja byla s kamaradkou a detickama nedavno…Dinopark za vsechny prachyprosly jsme ho cca za 15minut a nejvic nas dostaly ty mustky se schodama do jednotlivych casti, samozrejme jsme tahaly kocar…takze u nas Dinopark uz nikdy
Ale přes ty schůdky nemusíš, dá se tam projít hezky po rovince. ![]()
- Citovat
- Upravit
veri - s kočárkem se to dá obejít kolem tě kruhové budovy uprostřed, nemusíš po můstku. mě to poradila slečna u vstupu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si taky říkala, že je to drahý, ale zase když jsem viděla ty dinosaury, jak se hýbou,atd.tak to asi není zrovna nejlevnější záležitost…Ale ta Plzeň je asi lepší i díky tomu, že je tam ta ZOO.
- Citovat
- Upravit
Byli jsme tam asi před 14 dny.Moc velké to není,ale nám se tam moc líbilo, i malé.Možná je trochu škoda,že je to na té střeše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojjá byla jen v Plzni, tam se nám líbilo moc. V Praze byly jen holky s mojí mamkou a nadšený byly stejně.
- Citovat
- Upravit
lyrica píše:
Nejlepší je prý Vyškov![]()
Vyškov je moc hezký, jen nám prohlídku totálně zkazila čekačka na vláček/autobus, který vás ze ZOO doveze do Dinoparku. Čekali jsme krásnou hodinu a půl ve frontě, děti unuděný, ufňukaný, dovedete si to představit.
Jinak se do Dinoparku ve Vyškově dostat nedá, že byste tam třeba dojeli autem, neexistuje, buď počkáš, nebo máš smůlu…
Letos se chystáme na Plzeň, snad se nám bude líbit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojík já jsem tam byla s malou a moc se nám to líbilo a docela jsme si to tam užily. Chtěla bych se také kouknout do Plzně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.