Princeznovský bál Konopiště
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Princeznovský bál Konopiště
Zdravím všechny maminy malých princezen ![]()
Naše téměř 7-letá dcerka už léta miluje princezny a vše kolem, do časopisů typu Princezna jsme už vrazili nemalou částku a právě z nějakého tohoto časopisu se dozvěděla o princeznovském bále, který se každoročně koná na Konopišti.
Loni jsme měli novorozeňátko, takže to nešlo, letos bych však dcerce moc ráda splnila její sen, fakt po tom hrozně touží. Sice když doprava na Konopiště nebude pro nás jednoduchá, jsme pořád bez auta, ale všechno jde, když se chce, že ano ![]()
Chci se zeptat, jestli jste někto na této akci už byl a jaké to je, jestli to vůbec stojí za to.
Mně osobně vlastně víc než ta akce zajímá zámek a okoli, poněvadž jsem tam ještě nikdy nebyla, znám to ale z filmových pohádek a musí to tam být opravdu nádherné.
Ale o té akci bych prosila nějaké info, jestli máte. Holčičky by asi měly být v princess šatech, že? Jsou tam i nějaké soutěže a jak to asi probíhá?
Předem moc děkuji! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, taky jsem nad tím uvažovala, ale na jiný diskuzi, tuším na rodina.cz jsem se dočetla, že je to masakr a vcelku o ničem. Nebyl to ojedinělý názor, ale věštiny diskutujících. V podstatě to chválila jen maminka 12leté holčičky. Takže jsem se rozhodla, že to vynecháme. Pro nás je to 80km a mačkat se v davu a riskovat, že se děti ztratí a na soutěže se asi stejně nedostanou, ty jsou prý až pro ty větší děti, to nám za to nestojí.
Ale pokud vy pojedete, budu ráda, když pak podáš info. Užijte si to.
- Citovat
- Upravit
jjelena píše:
Ahoj, taky jsem nad tím uvažovala, ale na jiný diskuzi, tuším na rodina.cz jsem se dočetla, že je to masakr a vcelku o ničem. Nebyl to ojedinělý názor, ale věštiny diskutujících. V podstatě to chválila jen maminka 12leté holčičky. Takže jsem se rozhodla, že to vynecháme. Pro nás je to 80km a mačkat se v davu a riskovat, že se děti ztratí a na soutěže se asi stejně nedostanou, ty jsou prý až pro ty větší děti, to nám za to nestojí.
Ale pokud vy pojedete, budu ráda, když pak podáš info. Užijte si to.
Jeleno, díky moc za reakci
Sice si mě nepotěšila, ale věřím, že takovéto akce můžou takto vypadat
Ach jo, to bych nechtěla bát se tam o dítě a naše je taky ještě docela malá.
Tak uvidíme, promyslíme, pak bych dala vědět..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bál princezen Konopiště
Dnes jsem na akci bál princezen na Konopišti byla s rodinou a akci chválím.Jediné mínus bylo počasí,od rána pršelo,takže po 2 hodinách bylo všude blátíčko a lidé o sebe naráželi deštníky,ale být hezké počasí,tak to mohla být super akce.Mám dcery 2 roky a 5 let a užily si to obě.Úkoly jsou většinou lehké,dítě od 2 let je s malou pomocí rodiče zvládne a dostane se na každého,ikdyž je fakt,že na některou disciplínu byla až hodinová fronta.Pokud ale zvolíte takttiku „jít od konce“,mačkat se nikde moc nebudete.Organizátoři i lidé,kteří byli u stánků a atrakcí byli moc příjemní.Příští rok určitě vyrazíme znova a budem doufat v přízeň počasí.Zámek i okolní prostory jsou krásné a určitě stojí za prohlídku.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Konopiste 2011
My jsme dnes akci s dcerkami (3 a 7 let) take „absolvovaly“. Odrazovala me neprizen pocasi a predchozi informace o davech. Oboji se bohuzel vyplnilo - celodenni dest (deti byly za chvili i pres plastenky mokre …rozmacene cesty atd.) a precpana parkoviste i fronty na stanoviste. Jedno trivialni stanoviste jsme absolvovaly, druhe je uz od pohledu nezaujalo, na tretim byly znudene organizatorky a nejevily zajem o nic. Predstava, ze mame ve velkem parku vehledat jeste 5 front a za deste, nas definitivne odradila. Pak jsme chvilku posedely u kavarny, ale navlhle deti mely uz jen touhu jet domu. Krasne saty mely chudinky pod plastenkami, na akci se moc tesily - jen proto jsem akci uz rano nezrusila. A to nemluvim o prisernych zacpach na dalnicich, ktere nas cestou neminuly. Zaver - 1) za spatne pocasi hold nikdo nemuze, ale priste za deste na venkovni akci s detmi uz nejdu. 2) Opravdu davova akce - jen pro frontove bojovniky ![]()
- Citovat
- Upravit
AHoj holky, děkuji vám za zprostředkování osobních zkušeností s touto akcí! ![]()
My jsme nakonec nešli, počasí tomu opravdu nehrálo a mladší dcerka má šestou nemoc, tak to nešlo.
Tak snad příští rok za příznivějších okolností..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem ráda za informace a jsem teda ráda, že jsme to pak doma zamluvili a nemuseli se vymlouvat na počasí. Uvidíme příští rok, ale nevím, nevím ![]()
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.