Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
AHOJ HOLKY,máte někdo zkušenost s hračkou Dinossaur egg???je to takové to vajíčko,co se dá do teplé vody a za cca 2 dny se vylíhne dinosaurus.No my byli dnes reklamovat,protože to,co se vylíhlo,dinosaura snad v životě nevidělo.Prodavačka nám na to řekla,že od toho nemáme více očekávat,tak jsem říkala,že to snad ne???!!!tak nám nakonec celkem ochotně dala nové vajíčko a jsem zvědavá,co z toho bude tentokrát? ![]()
mám ho doma, malej ho dostane na narozky. no doufám,že z toho bude dinosaurus.
Ahoj holky, tak s Dinosaur eggs mame bohate zkusenosti - mala jich ma uz vylihnutych asi 10. Nektere vubec dinosaury tedy nepripominaji, reklamovat jsme je teda nesla - to me nejak nenapadlo. Jeden dinosuarus se dokonce hned po vylihnuti cely rozpadl na drt.
Jedine co mi prijde trosku efektivni je dat vajicko spise do studenejsi vody, oni se pak lepe zformuji, (i kdyz to trva dele), kdyz do sebe vcucnou tu vodu. Kdyz jsme daly vejce do teple vody tak vetsinou vysla nejaka priserka ![]()
@jeni píše:
Ahoj holky, tak s Dinosaur eggs mame bohate zkusenosti - mala jich ma uz vylihnutych asi 10. Nektere vubec dinosaury tedy nepripominaji, reklamovat jsme je teda nesla - to me nejak nenapadlo. Jeden dinosuarus se dokonce hned po vylihnuti cely rozpadl na drt.
Jedine co mi prijde trosku efektivni je dat vajicko spise do studenejsi vody, oni se pak lepe zformuji, (i kdyz to trva dele), kdyz do sebe vcucnou tu vodu. Kdyz jsme daly vejce do teple vody tak vetsinou vysla nejaka priserka
Jeni,dík..u nás to bylo to samé,.drť či rosol.tak snad se teď podaří ![]()
I když s tím máte takové zkušenosti chtěla jsem se zeptat kde by se to dalo koupit a kolik to případně tak stojí, můj synovec se do toho zamiloval a mě se nechce obíhat obchody, aby mi pak stejně řekli že to tam nemaj
Osobně s touto hračkou zkušenosti nemám, ale kolegyni to téměř zabilo psa, který ji pozřel (ještě je na klinice, selhávaly mu krom jiného ledviny). Navíc jsem pravděpodobně zjistila, že je na seznamu nebezpečných hraček. Menším dětem bych to nekoupila ani náhodou.
http://www.dtest.cz/…ing-pet/6315
Holky, prosim, kupujete detem tahle dinosauri lihnouci se vejce? chci koupit jako darecek a netusim jestli je v nich nejaky rozdil. nasla jsem jen, ze je bud mensi nebo vetsi
mate s nejakym dobre zkusenosti nebo je to všechno stejne? dik.
http://www.luxury-world.cz/…vy-strakate/
Přijdou mi všechna stejná, měli jsme tohle strakaté i to uváděné vyš a rozdíl jsem neviděla. Dcera nadšená vždy ![]()