Bazének na panelákový balkon

1074
27.4.12 07:49

Poraďte prosím bazének na panelákový balkon

ahoj, chtěla bych naší dceři pořídit přes léto bazének na balkon v paneláku. Dají se sehnat i menší velikosti a třeba tvar do obdélníku? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
27.4.12 08:00

@baculkaji Ahoj. Do obdélníku nemáme, ale máme oválný a je super. Máme malý balkon a kdybychom měli kupovat kruhový, sotva by se tam dcera vešla. Kupovala jsem přes internet na vlacek.cz, ale už je to asi 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
27.4.12 08:01

Kukni tady: jsou tu sice i veliké ale i malé a pěkné a dítě si v tom určitě vyhraje :mrgreen:

http://detske-bazenky.heureka.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
27.4.12 08:07

tak díky moc za rady:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
27.4.12 08:14

@baculkaji my jsme tam prckovi minulý rok dávali normálně vaničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
27.4.12 08:30

Holky a jak to dělte když dítko hodně stříká? my ho měli taky ale to jsme bydleli uplně dole tak to nikomu nevadilo ale tet bydlíme ve 4 patře a nevím jestli by to těm pod náma nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.4.12 08:34
@brouček123 píše:
Holky a jak to dělte když dítko hodně stříká? my ho měli taky ale to jsme bydleli uplně dole tak to nikomu nevadilo ale tet bydlíme ve 4 patře a nevím jestli by to těm pod náma nevadilo.

My máme balkonové zábradlí plné a až k zemi, takže to nikomu nevadí. pod bazének jsem dávala starý ručník a vedle bazenku kyblíky. Dcera přelévala vodu z kyblíku do bazénku, kelímků atp, a ani moc necákala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
27.4.12 08:36

No my to máme taky až po zem ale je tam takovej kanálek kterým to případně teče ven tak mám starch aby na nás někdo nevletěl že mu to nakapalo na hlavu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21660
27.4.12 08:41

tak dej k tomu kanálku ručníky nebo hadry a průběžně ždímej ;-) já mám bazének obložený, pod námi je sousedovic terasa, která je víc do ulice, takže těm by to na hlavu kapalo určitě. ale pokud jsou rozumní, jen se tomu zasmějou a domluvíte se co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
27.4.12 08:47

to je dobrej nápad díky myslím že vlétě jestli budou zase takové vedra jako loni tak ten ručník bude suchej dřív než ho stihnu vyždímat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
27.4.12 09:01
@brouček123 píše:

To jsi hodná, že myslíš na sousedy. :kytka: Ti naši odshora taky mívají v létě na balkóně bazének, a nejenže neřeší nějaké cákání, ale když se děti dokoupou, tak bazének prostě zvrhnou a vylejou rovnou na balkóně na zem. Ale teď už je mi to jedno, pokud nesedím v dosahu, když se to leje, ani prádlo už tam kvůli nim nesuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
27.4.12 09:08

ja koupila malinkej obyc kulatej bazenek…teda se smoulama, ale velikostne dobrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
27.4.12 09:13

Ještě minulý rok (u dvouletého) dítěte jsme si vystačili s vaničkou na balkoně, letos nevím, hlavně nechápu jak vyřešit napouštění a vypouštění, kdyby se to lilo dolů z 5.patra, sousedi by mě třetí den zabili žlábek-nežlábek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
27.4.12 09:22
@nnada píše:
Ještě minulý rok (u dvouletého) dítěte jsme si vystačili s vaničkou na balkoně, letos nevím, hlavně nechápu jak vyřešit napouštění a vypouštění, kdyby se to lilo dolů z 5.patra, sousedi by mě třetí den zabili žlábek-nežlábek.

to se nevyliva, proste to odnosis v kbelikach do koupelny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
27.4.12 09:35

Ahoj, koupila jsem v dětské prodejně obyč maličký kruhový, určitě by se vešel i na klasický panelákový balkon, na našem bylo kolem ještě dost místa. Vešel se do toho kýbl vody, kterej malá pohotově hned zas z bazénku naplnila :lol: Měla jsem to jako nouzovku, když se mi nechtělo na koupák kvůli proměnlivému počasí.

Příspěvek upraven 27.04.12 v 09:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815