Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj, chtěla bych naší dceři pořídit přes léto bazének na balkon v paneláku. Dají se sehnat i menší velikosti a třeba tvar do obdélníku? díky moc
@baculkaji Ahoj. Do obdélníku nemáme, ale máme oválný a je super. Máme malý balkon a kdybychom měli kupovat kruhový, sotva by se tam dcera vešla. Kupovala jsem přes internet na vlacek.cz, ale už je to asi 4 roky.
Kukni tady: jsou tu sice i veliké ale i malé a pěkné a dítě si v tom určitě vyhraje ![]()
@baculkaji my jsme tam prckovi minulý rok dávali normálně vaničku.
Holky a jak to dělte když dítko hodně stříká? my ho měli taky ale to jsme bydleli uplně dole tak to nikomu nevadilo ale tet bydlíme ve 4 patře a nevím jestli by to těm pod náma nevadilo.
@brouček123 píše:
Holky a jak to dělte když dítko hodně stříká? my ho měli taky ale to jsme bydleli uplně dole tak to nikomu nevadilo ale tet bydlíme ve 4 patře a nevím jestli by to těm pod náma nevadilo.
My máme balkonové zábradlí plné a až k zemi, takže to nikomu nevadí. pod bazének jsem dávala starý ručník a vedle bazenku kyblíky. Dcera přelévala vodu z kyblíku do bazénku, kelímků atp, a ani moc necákala.
No my to máme taky až po zem ale je tam takovej kanálek kterým to případně teče ven tak mám starch aby na nás někdo nevletěl že mu to nakapalo na hlavu ![]()
tak dej k tomu kanálku ručníky nebo hadry a průběžně ždímej
já mám bazének obložený, pod námi je sousedovic terasa, která je víc do ulice, takže těm by to na hlavu kapalo určitě. ale pokud jsou rozumní, jen se tomu zasmějou a domluvíte se co s tím.
to je dobrej nápad díky myslím že vlétě jestli budou zase takové vedra jako loni tak ten ručník bude suchej dřív než ho stihnu vyždímat ![]()
@brouček123 píše:
To jsi hodná, že myslíš na sousedy.
Ti naši odshora taky mívají v létě na balkóně bazének, a nejenže neřeší nějaké cákání, ale když se děti dokoupou, tak bazének prostě zvrhnou a vylejou rovnou na balkóně na zem. Ale teď už je mi to jedno, pokud nesedím v dosahu, když se to leje, ani prádlo už tam kvůli nim nesuším.
ja koupila malinkej obyc kulatej bazenek…teda se smoulama, ale velikostne dobrej.
Ještě minulý rok (u dvouletého) dítěte jsme si vystačili s vaničkou na balkoně, letos nevím, hlavně nechápu jak vyřešit napouštění a vypouštění, kdyby se to lilo dolů z 5.patra, sousedi by mě třetí den zabili žlábek-nežlábek.
@nnada píše:
Ještě minulý rok (u dvouletého) dítěte jsme si vystačili s vaničkou na balkoně, letos nevím, hlavně nechápu jak vyřešit napouštění a vypouštění, kdyby se to lilo dolů z 5.patra, sousedi by mě třetí den zabili žlábek-nežlábek.
to se nevyliva, proste to odnosis v kbelikach do koupelny
Ahoj, koupila jsem v dětské prodejně obyč maličký kruhový, určitě by se vešel i na klasický panelákový balkon, na našem bylo kolem ještě dost místa. Vešel se do toho kýbl vody, kterej malá pohotově hned zas z bazénku naplnila
Měla jsem to jako nouzovku, když se mi nechtělo na koupák kvůli proměnlivému počasí.
Příspěvek upraven 27.04.12 v 09:37