Bazének na panelákový balkon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
528
27.4.12 09:36

Bersaba: stačí když se vžiju do role sousedu pod námi taky by mi nebylo příjemné kdyby mi někdo vylil vodu na balkon samozřejmě nějaké mini množství je v pohodě ale asi kdybych sušila prádlo a nebo koukala z balkonu a naraz bych měla na hlavé horu vody to bych asi nerozdejchala takže pokud chci aby se ke mě sousedi chovali v rámci normy s lušnosti tak se tak musím chovat i já. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65431
27.4.12 09:42

My měli tento
a pak jsme vodou zalila kytky na balkoně a v bytě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
1.5.12 08:04

Ahoj
ja jsem loni koupila v Jysku čtvercový bazének- 1mx1m. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
1.5.12 21:39

Ahoj, my máme také bazének na balkoně, koupili jsme vlastně plastové pískoviště-mušli bez víka a vejde se na balkon krásně a dvě děti 2 a 5let si v něm v pohodě vyhrají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
1.5.12 22:36
@Bersaba píše:
To jsi hodná, že myslíš na sousedy. :kytka: Ti naši odshora taky mívají v létě na balkóně bazének, a nejenže neřeší nějaké cákání, ale když se děti dokoupou, tak bazének prostě zvrhnou a vylejou rovnou na balkóně na zem. Ale teď už je mi to jedno, pokud nesedím v dosahu, když se to leje, ani prádlo už tam kvůli nim nesuším.

No tak to je husty! No to bych se pokusila resit, samozrejme existuje druh lidi s kteryma to nema cenu.

Bydlime v 1 patre, takze s tohoto hlediska mam vyhodu. Malicka ma teprv 5mes ale uz se tesim az ji udelam z balkonu jezirko :dance: vlete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí