Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Bersaba: stačí když se vžiju do role sousedu pod námi taky by mi nebylo příjemné kdyby mi někdo vylil vodu na balkon samozřejmě nějaké mini množství je v pohodě ale asi kdybych sušila prádlo a nebo koukala z balkonu a naraz bych měla na hlavé horu vody to bych asi nerozdejchala takže pokud chci aby se ke mě sousedi chovali v rámci normy s lušnosti tak se tak musím chovat i já. ![]()
My měli tento
a pak jsme vodou zalila kytky na balkoně a v bytě ![]()
Ahoj, my máme také bazének na balkoně, koupili jsme vlastně plastové pískoviště-mušli bez víka a vejde se na balkon krásně a dvě děti 2 a 5let si v něm v pohodě vyhrají…
@Bersaba píše:
To jsi hodná, že myslíš na sousedy.Ti naši odshora taky mívají v létě na balkóně bazének, a nejenže neřeší nějaké cákání, ale když se děti dokoupou, tak bazének prostě zvrhnou a vylejou rovnou na balkóně na zem. Ale teď už je mi to jedno, pokud nesedím v dosahu, když se to leje, ani prádlo už tam kvůli nim nesuším.
No tak to je husty! No to bych se pokusila resit, samozrejme existuje druh lidi s kteryma to nema cenu.
Bydlime v 1 patre, takze s tohoto hlediska mam vyhodu. Malicka ma teprv 5mes ale uz se tesim az ji udelam z balkonu jezirko
vlete