Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, Četla jsem zde že je možné nechat si zašít dírku po tunelu na ORL. Je zde někdo kdo toto zažil nebo pracuje na ORL a ví že tato možnost je prosím?
Plastika je dost drahá tak zvažuji nejdříve všechny možnosti.
Moc děkuji ![]()
Jakože ty si sama zmrzačíš ucho a pak ti to naše zdravotnictví zadara opraví? To snad ne. Koukej si zaplatit plastiku a příště si rozmyslet, kam si co strkáš. Tohle mě fakt nadzvedlo. Na děti se pořádají sbírky, aby bylo na takový kraviny?
@Ter938 taky jsem to slyšela, ale nikoho neznám. Do určitě velikosti se dírka stáhne sama. Já měla jen 10 mm, ale pomalu jsem zmenšovala tunely a na jednom uchu se stáhla úplně. Na druhém je dírka větší, ale mě to nevadí. Prý záleží i jak rychle je člověk roztahoval. Čím rychleji tím hůř
Čekala jsem na dobu, kdy tady budou lítat čtyřicítky s roztahanýma ušima a nebudou vědět co s tím. Taky bude za pár let zábava sledovat svačtělé staré báby s natetovanými rukávy a nic neříkajícíma čárama po těle
. Proč? Proč to děláte? ![]()
@Modesta píše: Více
A hádám tě taky napadlo totéž co mne, že?
@inkakřivák píše: Více
Ten hluboký tunel mezi ušima. Nikdo normální si tu zrůdnost do uší nestrkal….
@Lenya.Mine píše: Více
Nám je jedno, co máte. Jen nechtějte kosmetický operace zadara.
Jen pro zajímavost - kolik ta plastika stojí? Nevím přesně, co googlit? Plastika lalůčku?
Ok. Už mám - náhodný výběr: 8 tisíc za obě. To mně připadá zvládnutelné
Příspěvek upraven 17.06.24 v 20:13
@baracudas píše: Více
Ja mela dneska na vysetreni dve potetovane sedesatnice
uz to holt vypadalo vse jianak … ![]()
@Janli píše: Více
Až si každý obézní bude platit léčbu cukrovky a milionu dalších nemocí, tak tvá slova budou dávat nějaký smysl ![]()