Dírka po tunelu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
17.6.24 20:53
@Annonymní_007 píše: Více

Až se bude umírat na vytahaný ucho, tak budu brát tvůj příspěvek za bernou minci…..

• Citovat
  • Upravit
1450
18.6.24 07:51
@Janli píše: Více

Kdyby vám to bylo jedno tak nemáte takové komentáře ;) Jakože každý kdo nemá stejný názor a vkus jako já je nenormální. Viz i komentář @baracudas která na to čeká 🤦🏻‍♀️a odpověď na otázku pro zakladatelku nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.6.24 11:47

@Janli
Tak myslím že se nedá srovnávat sbírka na postižené dítě a to že se někdo ZEPTÁ na možnost dvou stehů na ORL, pokud vím platíme nemalé částky na naše zdravotnictví tak člověk čeká, že za to něco i dostane. Nejedná se tady o liposukci nebo zvětšení prsou ale o 10ti minutový zákrok. Jak jsem řekla četla jsem, že ta možnost je a pochybuju, že pokud byste vy měl/měla možnost jít např. na zubní ošetření hrazené pojišťovnou, nebo ze své kapsy tak půjdete na placené protože jste si za kazy atd mohl/mohla sama, tím pádem nemáte nárok jít zadarmo k zubaři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9773
18.6.24 11:53
@Annonymní_007 píše: Více

Ano, to by bylo jedině dobře, protože za blbost se platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9773
18.6.24 11:55
@Ter938 píše: Více

Když jí tam na Orl prdnou dva stehy, přes neporušenou kůži, tak to opravdu nesroste. To není zákrok na 10 minut, ale regulérní plastika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
18.6.24 12:02
@baracudas píše: Více

Hm, zrovna jedu z koupaliště, celou dobu jsem tam měla výhled na dvoje devadesátkové pr. delní paroží, fakt to po těch 30 letech vypadá děsně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.6.24 12:51

Opravení ucha vyžaduje rozříznutí lalůčku v několika liniích, odstranění přebytečné tkáně a celkem dost plastických stehů, aby nebyla vidět jizva. Zákrok na dvou uších tak na hodinu. Ale tak, pokud stačí dva stehy a zhyzděný ucho ….. :nevim:
Každá nemoc je výsledkem nějaké chyby jednotlivce, ale vždycky je potřeba rozlišovat, jestli se jedná o život ohrožující nebo bolestivou záležitost nebo jen o kosmetickou blbost. Myslíš, že si platíš nemalé částky? Ale ono zdravotnictví stojí nemalé peníze. A při tom, co všechno máme zadarmo, je chtít kosmetický zákroky zadarmo neskutečná rozežranost.

• Citovat
  • Upravit
80121
18.6.24 16:39

Nemalé částky? A víš, co stojí některé léky? Nebo kolik peněz sežere operace? Třeba léčba našeho rodinného příslušníka stala minimálně tolik, kolik jsme my dva odvedli za celý život, a kolik odvedla jeho vlastní rodina. Nikdy bychom si ji nemohli dovolit zaplatit, leda bychom prodali naše bydlení. Takže když se někdo z vlastní vůle zohyzdi, tak ať si nápravu z vlastní kapsy zaplatí. Kdyby lidí nechtěli po státu zaplatit tyhle nesmysly, nemusely by se sbírky na děti delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
18.6.24 20:55

@Ter938 to, že nebudou stačit dva stehy na ORL je, ale pravda. To ucho je zahojený. Vystlaný novou kůží museli by jí odříznout či co. Jinak by to nesrostlo. Zkusila bych to zmenšovat. Ale jestli tam máš nějaké velké stejně by to ucho bylo deformovaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6038
18.6.24 21:05
@inkakřivák píše: Více

Asi tak. Jen za našeho nejmladšího synka zaplatila pojišťovna skoro 15 tisíc za pobyt na JIP a to jen pár dnů. A takhle si to tam užíval každý měsíc od podzimu do jara…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80121
19.6.24 07:08

@Modesta To je brnkacka. Když jsem viděla některé cenovky na krabičkách, doplatek bohudiky nula, šla jsem do kolen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
2.8.24 03:09

Nejde o zašití dírky pár stehy. Tkáň se musí „oříznout“ a následně sešít a to šikovně a z obou stran. To k zašití dírek po náušnicich. Tunel ušní lalůček zdeformoval, tudíž se musí i šikovně vymodelovat…pokud není účelem být parodií na elfa obráceně.🤣
Tyto zákroky se dělají na plastické chirurgii a ano, něco to stojí. Za sešití dírek po náušnicích jsem před dvěma lety platils 3000,– Kč, lékař to dělal hodinu a výsledkem je naprosto nádheré ucho. Samozřejmě jsem byla na odd. plastické chirurgie v FN. S roztaženým lalůčkem po tunelu vřele doporučuji našetřit a tentýž postup, než se snažit ušetřit a někde to nechat po krejčovsku heftnout…a skončit na té plastice stejně, již s opravou opravy…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty