Dírka v tvrdém patře?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
11.11.23 19:40

Dirka v tvrdem patre?

Ahoj, maminky,

potrebuju asi trosku uklidnit. Prave jsem cistila nasi holcice (1,5 roku) zoubky a zjistila jsem, ze ma uprostred tvrdeho patra dirku. Vypada to jako kapka. Zadne potize s tim spojene jsme doted nezaznamenali, ale samozrejme nas to hodne vydesilo.

Mate nekdo s touto anomalii zkusenost? Bojim se, co nas ceka. V pondeli hned volame k zubari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17176
11.11.23 19:42

Velmi vyjímečně to tak může být, aniž by se o tom vědělo a zacelí se samo. ale zkontrolovat ji určitě nechte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.11.23 19:45

@azaleila co vim, tak ji koukali do pusy v porodnici a nase pediatra pokazde na kontrole a nikdo na to neprisel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17176
11.11.23 19:49
@Sabatan07 píše:
@azaleila co vim, tak ji koukali do pusy v porodnici a nase pediatra pokazde na kontrole a nikdo na to neprisel

ono to nemusí být hned viditelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.11.23 19:52

@azaleila je mi to jasny, mohlo se stat

Mate s tim nejakou osobni zkusenost? Snazila jsem se k tomu na internetu neco najit, ale nenasla jsem nic. Je sance, ze to mohlo vzniknout nejakou samo az pozdeji? Nebo je to spise vrozene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17176
11.11.23 19:53
@Sabatan07 píše:
@azaleila je mi to jasny, mohlo se statMate s tim nejakou osobni zkusenost? Snazila jsem se k tomu na internetu neco najit, ale nenasla jsem nic. Je sance, ze to mohlo vzniknout nejakou samo az pozdeji? Nebo je to spise vrozene?

20 let praxe na plastice…
spíš vrozené, minimálně dispozice, s největší pravděpodobností, jak se to objevilo, tak to zmizí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.11.23 19:58

@azaleila dekuji, to me trosku uklidnilo…

Jeste se zeptam, co mam tak ted ocekavat po kontrole zubare? Ze to budeme pozorovat, jestli se to zaceli? A v pripade, ze by se to nezacelilo, resi se to nejakym sesitim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17176
11.11.23 20:09
@Sabatan07 píše:
@azaleila dekuji, to me trosku uklidnilo…Jeste se zeptam, co mam tak ted ocekavat po kontrole zubare? Ze to budeme pozorovat, jestli se to zaceli? A v pripade, ze by se to nezacelilo, resi se to nejakym sesitim?

přesně tak… ale opravdu bych čerta na zeď nemalovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9726
11.11.23 21:12

To budou asi ductus incisivi v místě foramen incisivum. Vcelku běžná věc, neškodná to záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí