Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jedenáctiletá dcera touží po dírkách do uší. Já jsem odpůrce, takže píchnuté jako miminko nemá, ale ráda bych ji vyšla vstříc.
Co je lepší, nastřelení nebo propíchnutí? Jak se to hojí?
Doporučíte kam v Praze jít?
Určitě nastrelit. Hojí se ti normálně (na rozdíl od propíchnutí).
@Zabza2 píše:
Jedenáctiletá dcera touží po dírkách do uší. Já jsem odpůrce, takže píchnuté jako miminko nemá, ale ráda bych ji vyšla vstříc.Co je lepší, nastřelení nebo propíchnutí? Jak se to hojí?
Doporučíte kam v Praze jít?
nastřelení, byla jsem s 2 dcerama a spokojená jsem byla s paní na Andělu, má ordinaci v Ženských domovech, ulice Ostrovského… zkusím najít odkaz
@welovefashion píše:
nastřelení, byla jsem s 2 dcerama a spokojená jsem byla s paní na Andělu, má ordinaci v Ženských domovech, ulice Ostrovského… zkusím najít odkaz
Jo tak jsem byla s dcerou také.
Jen nevím, zda tam ještě „ordinuje“. Přeci jen už je to sedm let. ![]()
Moje dcery mají od porodnice píchnuté dírky. Ale ve věku tvé dcery bych volila nastřelení.
Jedine propichnout, doporučuji tattoo salon Hell v Holešovicích, odkaz, kdy sice píše o miminkach, ale najdeš tam i proč píchnout a ne nastřelit..
@Zabza2 určitě propíchnutí, vem ji do taterskeho salonu. Je to v pohodě. V Praze Hell.
@Anik6 obi totiž berou mimca a pak až děti, co jasně vyjádří přání, že chtějí
ale Hell je top
Mě v pubertě normálně nastřelovala dětská doktorka, „dokonce“ to byly 3. a 4. dírka.
Na 100 % propichnout! Nastřelení ucho poruší…nastreleni znamená, že ti ucho propichne ta tupá náušnice, takže ucho roztrhne. Jak už tady bylo řečeno, tatoo studio Hell také doporučuji, jdeme tam s dcerou také.
Bez určitě k nějakým taterum na propichnuti, jak psaly některé holky, já mám dírky v uších od miminka od doktorky, a nakrivo, špatně udělané, mám s tou jednou porad potíže a to už mi je 35.
Urcite propichnout. Dcera k 7. narozeninam si prala nausnice, nechali jsme propichnout v taterskem salonu.
@welovefashion píše:
taky máme dobrou zkušenost ![]()
@welovefashion píše:
https://www.nastrelovani-nausnic.cz/
Moc děkuju!