Dírky do uší - jedenáctiletá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
334
15.11.22 20:25
@Anik6 píše:
Jedine propichnout, doporučuji tattoo salon Hell v Holešovicích, odkaz, kdy sice píše o miminkach, ale najdeš tam i proč píchnout a ne nastřelit..https://hell.cz/…-diteti-usi/

Díky všem za reakce,
trochu jsem se klonila víc k tomu nastřelení, tak pročtu důvody proč tedy propíchnout. Zní to logicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
15.11.22 20:25

Dcera si nechávala jako velká udělat 2. dírky, jednu nastřelenou, druhou píchnutou v Hellu. Výsledek stejně dobrý a hojení stejně bezproblémové. A bez mučení se přiznám, že mi to nastřelovací studio v Ženských domovech bylo o hodně příjemnější neź Hell :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
15.11.22 20:37

@Zabza2 nastřelit. Mám 11direk v uších. Co bylo pichnuty od piercera mi dělalo vždy problémy a hojilo se dlouho. A to jsem i jela do Prahy speciálně do Hellu. Moje obě holky mají nastrelene od mala. Nikdy nebyl problém, vše se zhojilo hned a bez problémů.
Navíc nastreleni je vteřina, to pichnuti trvá přeci jen déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5124
15.11.22 20:40
@Zabza2 píše:
Díky všem za reakce,
trochu jsem se klonila víc k tomu nastřelení, tak pročtu důvody proč tedy propíchnout. Zní to logicky.

Jak jsem uz psala, my jsme nechali propichnout. Ale u 11. lete bych mozna i vysvetlila oba zpusoby a pro a proti a nechala, at se sama rozhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
15.11.22 22:04
@lachtanice86 píše:
@Zabza2 nastřelit. Mám 11direk v uších. Co bylo pichnuty od piercera mi dělalo vždy problémy a hojilo se dlouho. A to jsem i jela do Prahy speciálně do Hellu. Moje obě holky mají nastrelene od mala. Nikdy nebyl problém, vše se zhojilo hned a bez problémů.
Navíc nastreleni je vteřina, to pichnuti trvá přeci jen déle.
řekla bych, že je to dost individuální, za mě se naušnice jen propichovaly, máma mi je nechala píchnout v 6nedělí…s těma problémy nemám, ale 3. dírku mi píchali v 17 a doted mi v ní občas něco zahnisá…holkám nastřelovali, druhé právě na Andělu a ta s tím problém nikdy neměla, první jsem je nechala nastřelit jinde a jedno ucho ok a druhé se hojilo dlouho…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
20.11.22 10:58
@welovefashion píše: řekla bych, že je to dost individuální, za mě se naušnice jen propichovaly, máma mi je nechala píchnout v 6nedělí…s těma problémy nemám, ale 3. dírku mi píchali v 17 a doted mi v ní občas něco zahnisá…holkám nastřelovali, druhé právě na Andělu a ta s tím problém nikdy neměla, první jsem je nechala nastřelit jinde a jedno ucho ok a druhé se hojilo dlouho…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.22 18:51

Mně dírky píchla spolužačka, bylo nám 15 let 🙈
Dnes si to nedovedu představit.
Naštěstí dobrý :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...