Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, chci synovi koupit peněženku vuch dle obrázku. Je dobrá pro 15letého chlapce. Má někdo zkušenost, prí se tam nevejde moc mincí.
Co má společného věk a pohlaví s vhodností peněženky?
Je to peněženka, dávají se do ní peníze. Jako taková funguje.
@Anonim 14 píše:
Dobrý den, chci synovi koupit peněženku vuch dle obrázku. Je dobrá pro 15letého chlapce. Má někdo zkušenost, prí se tam nevejde moc mincí.
Koupila bych koženou. Od vuch už nikdy nic. Koupila jsem si batoh a po měsíci nošení se mi začala trhat. Takže od nich už nic kupovat nebudu.
Ještě dodám, že peněženku mám z Tchibo a mám ji už 10 let a stále jako nová.
Příspěvek upraven 13.11.22 v 10:35
Peněženky tam nedoporučuji kupovat - kamarádce vydržela sotva dva týdny.
A já mám peněženku už dva roky a je furt v pohodě, nikde se netrhá atd. 😁
Osobní zkušenost nemám, ale kamarádka od nich má už poměrně dlouho baťůžek a minikabelku a je nadšená ![]()
Já má m teda přebalovací batoh a nemůžu si stěžovat. Možná bych brala lehčí ![]()
Mám peněženku 3 roky a je jen odřená na rozích od toho jak jí cpu do malé kabelky 😅 🙈
Mám batoh skoro rok a super, takže mě tady překvapuje tolik negativních recenzí
Já mám od nich takovou menší kabelku a jsem maximálně spokojena🙂 kamarádka ma peněženku a taky si nestezuje a to ji ma už více než rok.
Já jsem měla peněženku a hrozně brzo mi popraskala a oloupala, byla z té série s puntíky,
A je třeba vzít v úvahu, že naprosto ty samé věci bývají za zlomek jejich ceny na Aliexpressu.