Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den, jednou jsem si tu četla že nějaké uživatelky psaly, že v kondomech jsou mikro dirky a že skrz ně mohou spermie nějak projít. Ja si myslim, že to je absolutní kravina a že to psaly, aby tu uživatelku vystrašily. Co si myslíte vy?
Naplň ho vodou a uvidíš. Pokud ty dírky neuděláš ty sama, žádné tam nebudou.
@Anonymní píše:
Dobrý den, jednou jsem si tu četla že nějaké uživatelky psaly, že v kondomech jsou mikro dirky a že skrz ně mohou spermie nějak projít. Ja si myslim, že to je absolutní kravina a že to psaly, aby tu uživatelku vystrašily. Co si myslíte vy?
Zajímalo by mě, kdo jsi, tajemná ženo. Jednou píšeš, že nemáš chlapa, potom že učíš ve školce a teď řešíš dírky v kondomu.
![]()
Ano, každý materiál má nějaké póry, i ten ze kterého je vyroben kondom. Není to kompaktní hmota. Ty “dírky” jsou ovšem menší než spermie a ty neprojdou. Strejda Google ti to vysvětlí podrobněji.
@mrav píše:
Zajímalo by mě, kdo jsi, tajemná ženo. Jednou píšeš, že nemáš chlapa, potom že učíš ve školce a teď řešíš dírky v kondomu.![]()
Bohužel se tak označuje každý anonym. Kytky zmizely. Už jsem se taky nachytala.
@mrav to je asi chyba v matrixu u adminů. Všimni si, že tam není počet příspěvků a nejde přidat srdíčko. Normální anonym.
Toto se šíří také mezi ultra-katolíky, kteří jsou proti jakékoliv antikoncepci, takže výsledky vidíme v Africe. „Nenatáhneš na kolík, protože jsi katolík.“
OT: až bude papež kondomy doporučovat, tak přispěji na sbírku do Afriky.
@Anonymní píše:
Jasně, on se vyrábí kondom z takového materiálu, aby propouštěl spermie. Doufám, že nemáš volební právo. ![]()
@Zumpa píše:
Jasně, on se vyrábí kondom z takového materiálu, aby propouštěl spermie. Doufám, že nemáš volební právo.
To je verze pro odvazny ![]()
Kondomy používáme několik let a myslím že fungují dobře, při správném používání.
@Anonymní píše:
Proč anonym?