Dírky v kondomu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.4.20 09:34

Dirky v kondomu

Dobrý den, jednou jsem si tu četla že nějaké uživatelky psaly, že v kondomech jsou mikro dirky a že skrz ně mohou spermie nějak projít. Ja si myslim, že to je absolutní kravina a že to psaly, aby tu uživatelku vystrašily. Co si myslíte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
29.4.20 09:35
@Anonymní píše:
Dobrý den, jednou jsem si tu četla že nějaké uživatelky psaly, že v kondomech jsou mikro dirky a že skrz ně mohou spermie nějak projít. Ja si myslim, že to je absolutní kravina a že to psaly, aby tu uživatelku vystrašily. Co si myslíte vy?

Naplň ho vodou a uvidíš. Pokud ty dírky neuděláš ty sama, žádné tam nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
29.4.20 09:40
@Anonymní píše:
Dobrý den, jednou jsem si tu četla že nějaké uživatelky psaly, že v kondomech jsou mikro dirky a že skrz ně mohou spermie nějak projít. Ja si myslim, že to je absolutní kravina a že to psaly, aby tu uživatelku vystrašily. Co si myslíte vy?
:lol: :lol: :lol: to by pak kondom postrádal smysl ne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122051
29.4.20 09:44

Zajímalo by mě, kdo jsi, tajemná ženo. Jednou píšeš, že nemáš chlapa, potom že učíš ve školce a teď řešíš dírky v kondomu. :P :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.4.20 09:45

Ano, každý materiál má nějaké póry, i ten ze kterého je vyroben kondom. Není to kompaktní hmota. Ty “dírky” jsou ovšem menší než spermie a ty neprojdou. Strejda Google ti to vysvětlí podrobněji.

• Citovat
  • Upravit
53518
29.4.20 09:47
@mrav píše:
Zajímalo by mě, kdo jsi, tajemná ženo. Jednou píšeš, že nemáš chlapa, potom že učíš ve školce a teď řešíš dírky v kondomu. :P :mavam:

Bohužel se tak označuje každý anonym. Kytky zmizely. Už jsem se taky nachytala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.4.20 09:49

@mrav to je asi chyba v matrixu u adminů. Všimni si, že tam není počet příspěvků a nejde přidat srdíčko. Normální anonym.

• Citovat
  • Upravit
29.4.20 10:12

Toto se šíří také mezi ultra-katolíky, kteří jsou proti jakékoliv antikoncepci, takže výsledky vidíme v Africe. „Nenatáhneš na kolík, protože jsi katolík.“
OT: až bude papež kondomy doporučovat, tak přispěji na sbírku do Afriky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15731
29.4.20 10:41
@Anonymní píše:

Jasně, on se vyrábí kondom z takového materiálu, aby propouštěl spermie. Doufám, že nemáš volební právo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
29.4.20 10:59
@Zumpa píše:
Jasně, on se vyrábí kondom z takového materiálu, aby propouštěl spermie. Doufám, že nemáš volební právo. :zed:

To je verze pro odvazny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
29.4.20 11:28

Kondomy používáme několik let a myslím že fungují dobře, při správném používání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
29.4.20 11:41
@Anonymní píše:

Proč anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42182
29.4.20 11:42
@wildcherry píše:
To je verze pro odvazny :lol:
:lol: :jazyk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit