Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky vám vadí že agentka STB Chramostová má pohřeb se státními poctami.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Martinko.
Není moc pěkné, kopat do někoho - kdo se už nemůže bránit.
Nicméně s pohřbem na státní kasu u někoho, kdo na to zjevně má, je něco v nepořádku - to ANO.
Osobně mi je to jedno, i tak pokud ho bude mít tak jen protože umřela těsně po Gottovi. Nebýt toho, tak se o tom pro ní vůbec neuvažuje. Nechápu ani proč ho má Gott - byl to sice moc milý pán ale když se na kouknu reálně, tak to byl jen člověk co vždy plaval s proudem jen proto aby mohl umělecky působit - bez ohledu na to kdo vládl a jak.
Spíše mi vadí, že státní pohřeb budou mít jednou v budoucnu někteří současní politici.
@MartinKa36 nastudujte si o jejim zivote trosku vic, ono napsat, ze agentka stb ma mit statni pohreb je trosku zavadejici…
Kdyby to neměl Gott tak by to nikdo neřešil
.Ale aby náhodou se neříkalo že Gott ano a tahle ne takto udělali i pro ní. Za chvilku z toho bude fraška a takový pohřeb bude mít kde kdo
.
@MartinKa36 : nevadí.
Můžu se zeptat, kolikátý jsi ročník?
Ono je dost lehké hodnotit, ale my tu dobu nezažili. Myslím, že paní Chramostová svoje pochybení dostatečně odčinila. O kom se do dá říct? Ty bys měl stejnou odvahu??
@MartinKa36 Osobně je mi to úplně jedno. Nepovažuji to za podstatnou věc. Ale rozumím, pokud to pro někoho jsou otázky principu, že to pro něj důležité je.
Udělat pohřeb se státníma proctama pro osobu která udávala STB kolegy mi přijde jako znevažování pohřbu se státníma poctama. Jak k tomu přijde Karell Gott kterej podle výpovědí disidentu jim celej život pomáhal a nemněl nikdy potřebu to zveřejnit a teď po jeho smrti vycházejí na jevo svedectví lidí kteří se dozveděli až po desítkách let o tom že jim Karell Gott pomáhal.
@MartinKa36 píše:
ne nevadí, protože ona sice spolupracovala, ale pak si svou chybu uvědomila a naopak proti režimu bojovala, toto netajila a veřejně se za to omluvila…já v té době nežila, takže se lidi neodvažuju soudit, ale třeba moje babička říkala, že jako mladá po válce byla taky zapálená komunistka, protože ta základní idea, rovnost, práce pro všechny atd. prostě byla po válce, kdy neměli téměř nic velice krásná…no samozřejmě po nějaké době prokoukla, stejně jako další, takže tak.
Anonym info o mé babičce
@MartinKa36 píše:
Udělat pohřeb se státníma proctama pro osobu která udávala STB kolegy mi přijde jako znevažování pohřbu se státníma poctama. Jak k tomu přijde Karell Gott kterej podle výpovědí disidentu jim celej život pomáhal a nemněl nikdy potřebu to zveřejnit a teď po jeho smrti vycházejí na jevo svedectví lidí kteří se dozveděli až po desítkách let o tom že jim Karell Gott pomáhal.
Tak zrovna u Gotta bych tu politiku moc nerozmazávala ![]()
@MartinKa36 píše:
Vždyť oba ty pohřby vypravuje estébák…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat