Dokument o diskriminaci Romů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
12.10.14 09:49

@barbinka12 - jaký máš vzdělání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.14 12:03

Jo jasne ze nerostou. Ale to uz je zase jina vec ty dane neodvadej vite to by se mohlo mluvit dokola jestli mi rozumite. Tak se ma udelat jiny zakon aby meli vsichni praci aty dane tam budou. Hahaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
12.10.14 12:16
@barbinka12 píše:
Jo jasne ze nerostou. Ale to uz je zase jina vec ty dane neodvadej vite to by se mohlo mluvit dokola jestli mi rozumite. Tak se ma udelat jiny zakon aby meli vsichni praci aty dane tam budou. Hahaha

pokud máš řešení, jak z toho ven, směle kandiduj, sepiš nový zákon, protlač ho celým systémem a my pracující ti budeme nohy líbat. Do té doby budeme nadávat na nemakačenka a socky, co vyžírají naše daně pro sebe a stát je nemůže použít i v náš prospěch. Byla bych mnohem radši, kdyby se z mých daní třeba opravily silnice, které používám i já, než abych z nich živila x osob, kterým se nechce do práce a rodí bez zajištění jedno dítě za druhým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
12.10.14 12:18

A ještě jedna věc - když nebudu odvádět daně, hrozí mi třeba i vězení. Když nebudou odvádět daně všichni pracující, z čeho bude stát vyplácet dávky pro všechny?

Povinná práce tady byla za komunismu - to chodili do práce i ti cikáni. Demokracie nemůže nic takového nařídit dospělému člověku, je to jen jeho volba. A pokud se rozhodne nepracovat, měl by být za své rozhodnutí zodpovědný. Ne že si bude válet doma šunky a stát se o něj postará (a on ještě bude kvičet, že se stará málo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.10.14 13:29
@barbinka12 píše:
Chci napsat jen tolik ze furt se neco resi sromi ja to nechapu proc? jsme snad taky lidi. My chceme jen vklidu zit jako ostatni lide. Mit praci a bydleni tot vse a normalni jednani. :D

vtipný toto.. kolik znáš cikánů, co pracují? já 2 a to je taková vzácnost, že by potřebovali posvětit a pozlatit. Kecy v kleci, že chcete mít práci, kdybyste chtěli, tak ji máte.. Ale ono natahovat ručičky je jednodužší, že.. a ještě kecat o diskriminaci.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.10.14 19:32
@barbinka12 píše:
Jo jasne ze nerostou. Ale to uz je zase jina vec ty dane neodvadej vite to by se mohlo mluvit dokola jestli mi rozumite. Tak se ma udelat jiny zakon aby meli vsichni praci aty dane tam budou. Hahaha

Mojenko, třeba chodit do školy, vdělávat se a bude i práce a pro všechny…
Ne všichni můžou být inženýři, ale aby si lidé aspoň dokázali spočítat, že když koupí cigára, tak nebude na chleba… víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.14 20:52

davky

Hahaha to prosim vi I blbej ze davky nerostou na strome hold ste meli vymyslet neco jinyho. Stejne lituju ty lidi ty penize davky ani zit se ztoho poradne neda. Prace neni pro kazdyho je tam vyber lidi. To je akorat ta chudoba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.14 20:55

skola

Do skoly I kdyz ji mas tak vetsi no je na nic. v cr.tam je hlavni barva pleti. To je smutne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí