Setkali jste se někdy s diskriminací v práci, nebo na pohovoru?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
27.9.25 11:20

Diskriminace v práci

Ahoj, zajímám se o diskriminaci a nerovné zacházení na pracovním trhu. Stalo se Vám také někdy, že se Vás na pohovoru zeptali na počet dětí nebo zda nějaké plánujete? Nebo Vás rovnou odmítli po mateřské? Protože jste žena? Píšu na toto téma práci a chtěla bych Vás požádat o jakékoliv zkušenosti o které se můžete podělit v anonymním dotazníku:
 https://docs.google.com/…AnQ/viewform?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16915
27.9.25 11:35
@Engella píše: Více

Ahoj, setkala, kouknu na to a vyplním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
27.9.25 12:37

Dotazník jsem vyplnila, protože jsem se s diskriminací setkala, především na základě pohlaví a věku. Ze začátku pracovní kariéry jsem byla přehlížená, někteří lidé se podivovali, že jako žena pracuju na dané pozici. Při pohovoru se mě ptali na to, kdy plánuju mít děti. Můj přímý nadřízený mi nedával složité úkoly, komentoval můj osobní život a jedna z hlášek, které jsem si zapamatovala a která mě teda dostala bylo: „Ta je tady půl roku, to sotva trefí do svojí kanceláře“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8993
27.9.25 14:09

Jo, před dítětem kecy, že brzy odejdu na mateřskou. Po rodičáku komentáře, že budu víc doma než v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
27.9.25 17:00

@Serpentini taky jsem se s tím setkala od náboráře… fakt ho va do…

fabrika, práce za almužnu a on na mě vybalil toto. Pak tam přijali kluka mladého, co jim po první výplatě utekl ( protože platili fakt málo a klučina si asi nebyl schopny to spočítat. Dítě jsem mela az za 5 let od pohovoru :D jeste dodávám na tom pohovoru mi bylo 21/22 let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat