Práce v jakém oboru? Kde budu mít alespoň 30tis čistého?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
299
26.9.25 23:15

Práce v jakém oboru

„Čau,
odcházím z manželství jen s kufrem plným nervů a dvěma dětmi a aby toho nebylo málo hledám novou práci, kde mi zůstane aspoň 30k čistého. Potřebuju pokrýt nějaký skromný nájem, školku za osm tisíc, kroužky atd atd

Mam střední sociální školu. Dvanáctky dám, denní i noční, ruce mám, záda taky, jen bankovní účet zeje prázdnotou. Obor? Klidně mi řekněte, kde se točí takové prachy za to, že zvládnu stres, chaos a minimální spánek – protože to už mám natrénované z mateřství.

Díky, tipy ocením a okolnosti fakt řešit nemusíte.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.9.25 23:36
@lagerthaa píše: Více

Hm, já mám 34 čistého, dělník v automotive, dělám dvanáctky krátký dlouhý týden, a manipuluji s výrobky od 3 do 8 kg, pracuji u robotů a nejhorší není to, že celý den jsem na nohou a dělám pár pohybů pořád dokola, nejhorší je ten maličký prostor, ve kterém to musím dělat.
Také potřebuješ hlídání pro děti - bez zajištěného hlídání přece nemůžeš dělat dvanáctky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.25 09:59

Jsem prodavačka (zástupce vedoucí)mám 31 čisteho za částečný úvazek. Tak se koukni na inzeráty v okolí.

• Citovat
  • Upravit
10726
27.9.25 12:27
@Anonymní píše: Více
.mohu vedet v jakym odvetvi?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
27.9.25 12:31

Dům seniorů, terénní pečovatelská služba? Jestli chceš tedy zůstat u svého oboru?

• Citovat
  • Upravit
299
27.9.25 13:48

@Silwinka87 no to dělám jako brigádu ale tam se nad 25 nedostanu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
27.9.25 13:53

Dvanacky s nočním zvládnu jen denní ne to bych skoro nebyla s dětmi…teď delam dvanacky den noc 12 v měsíci z toho mi to zabere jen 6 dní s dětmi v noci spí takže to mi nevadí, kdybych měla dělat 15 denních měsíčně to bych je skoro nevidela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
27.9.25 15:58

Brigady jsou vždy hůře placené než HPP, takže i jako sociální pracovnice lze vydělat tolik peněz. Běžně uváděné v inzerátech.
Záleží taky na lokalitě hledání, co umíš/můžeš nabídnout? Znalosti PC, jazyků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.25 16:16
@negra píše: Více

Drogerie

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
27.9.25 16:50
@LucyK11 píše: Více

Pracovník v sociálních službách.. Sociální pracovník má vysokou školu.

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
27.9.25 16:51

Na plný by ses nedostala? Já pracuji na plný v terénu a dostanu se na to..

• Citovat
  • Upravit
299
27.9.25 17:00

@LucyK11 no jenže já jsem pracovník v sociálních službách ne sociální pracovník a brigádu tam mám, protože mi prostě nabídnout max 27 tisíc hrubého, sociální sféra je nejhůř placená ne že bych tam pracovat nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
27.9.25 17:00
@Silwinka87 píše: Více

30 čistého? Pokud by mi to nejde dali jsi do toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
27.9.25 17:12

Asi bys to neměla hned, ale praxi už nějakou máš. Trvala bych na uznání. Taky záleží, kam nastoupíš, k jakému zřizovateli. Odkud jsi?

• Citovat
  • Upravit
217
27.9.25 17:17

Pár pozic jsem našla v inzerátech, kde těch 30 tisic vychází jako maximum, co firmy nabízí se SŠ vzděláním.
A co si dodělat VŠ/VOŠ dálkově? Nebo někde to mají i v obchodech jako prodavačky, lepší placené pozice jsou se znalostí jazyka.
Případně pracovník ve výrobě či práce na letišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat