Manka na prodejně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Manka na prodejně
Zdravím, jdu na vás s prosbou..
Pracuji v jedné nejmenované firmě něco málo přes rok. Za celý rok se tam vystřídalo docela dost lidí. Hodně lidi vyházeli, nebo skončili z vlastní vůle.
Teď k dotazu.
Za celý ten rok neustále něco chybělo, někdy víc, nekdy míň. Ale neřešilo se to tak, jako se to řeší teď.
Drive nad tím každý mávl rukou a zaplatilo se.
Samozřejmě nás to všechny totálně štvalo.
Momentálně se nám změnilo vedení, nabrali se nový lidi, staří se vyházeli. Zůstala jsem tam jakoby nejdéle.
Manka neustále trvají, ale pouze po mé směně o mé volno. Když jsem v práci, zboží se spočítá, tak sedí. Když tam nejsem, počítá se, tak nesedí.
Není to trošku divné? Jakoby zavádějící, že tam na mě chce někdo očividně hodit krádež?
Myslím to tak, že jdu třeba Po a Út do práce (zboží ok sedí). Ve středu mám volno a chybí věci skoro za 3000kč? Nekradu, počítat umím. Proč by to teda na mé směně sedělo, ale když po mně někdo jde, tak to nesedí?
Jedna poznámka k tomu - neustále to nesedí, když to počítá jedna prodavačka, se kterou jsme si nesedly.
Vedení už na mě vytváří psychický nátlak, ale já bohužel tuto práci nemohu pustit, kvůli financím.
Jak byste se zachovali vy? Nebo nějaká zkušená rada? Děkuji předem všem za zapojení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Necháš si podepisovat, že to při tvém předání sedí. Zbytek tě nemusí zajímat a je to problém té co jde po tobě, že to po její směně nesedí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je vás tam víc když to počítáš? Nech to po sobě přepočítat někoho dalšího a spolu to podepište. Máš svědka že to sedělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak už se píše, spočítat s někým, podepsat a nazdar. To přece nejde že to jeden den spočítáš, vše sedí a druhý den chybí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže u tvé směny všechno sedí a když máš volno tak ne a na tebe vedení vyvíjí nátlak?
Co to má za logiku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Při poslední směně večer přepočítat a nechat podepsat, že vše sedí.
Já bych jim ale ukázala záda. Nezlob se na mě ale nechat ze sebe dělat zlodějku? Nebuď hloupá, práce je až až..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius
Vždy počítá ranní směna. Za ten den se tam točíme dvě, ranní a odpolední. Napadlo mě to počítat vždy když budu končit odpolední.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SOVIČKA93
Ano, to mě také napadlo, to přepočítávat večer. Pod každé počítání se podepisujeme.
Prace je sice hodně, ale v okolí města kde bydlím není moc dobře placena..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To přece není žádná raketová věda, když jsem byla chvíli na recepci a měla tam i pokladu, podepsalo a přepočítalo se KAŽDÉ PŘEDÁNÍ, žádný problém… otázka pár minut a máš klid. Nechápu, že si předání pokaždé nepodepisujete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75
Počítání toho zboží zabere hodinu.
Není to o penězích, ty jsou ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@destnik922 píše: Více
aha, tak to je problém, my měli zboží pár kousků (hygiena, cukrovinky, pár lahví alko a nealko),
jestli počítání zboží trvá hodinu, pak bych si asi regály za přítomnosti toho, kdo mne střídá, nafotila na mobil, pokud je to technicky možné a proveditelné a jestli by to šlo stihnout za pár minut… ale s průkazností to bude horší…
To je teda blbý systém, pokud se tam stále něco ztrácí, tak bych trvala na tom, aby majitel pořídil na prodejnu kameru, běžně to vídám, že se dění v prodejně monitoruje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75
O kameru jsme zažádali už dříve. Vedení je tam prostě dat nechce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@destnik922 píše: Více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit