Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajímalo by mě, zda je možné uzavřít již založenou (2007) diskusi pro vybranou skupinku lidí a jak postupovat nebo zda je potřeba vytvořit nejdříve skupinu a pak v ní volně diskusi. Díky.
Nejdřív vytvoříš uzavřenou skupinu a pak si v ní můžeš zakládat diskuze - kolik chceš
To, co jste nakecaly jinde se tam přesunout nedá (aspoň to nikdy nešlo), budete kecat odznovu…
Ten, kdo to založí, bude moderátor skupiny a může poslat pozvánku dalším lidem. Případně oni přes skupiny požádají o členství a moderátor je buď schválí nebo ne…
Lepší bude, když založíš skupinu a necháš si tam tu diskuzi zkopírovat. Mě to takto udělala Terezka a napíšeš to přímo adminovi na nick. A pak můžete v té diskuzi pokračovat dál, ale už jen vybraní členové.
Mě tam taky překopčili to co jsme nakecali jinde.napiš adminovi,pomůže ti ![]()
Pokud chcete diskutovat soukromě – zřiďte si Skupinu – při jejím zakládání zvolte typ skupiny „Uzavřená“ a dejte mi vědět její název – do této skupiny pak původní diskusi překopíruji a její veřejnou verzi uzamknu. Zakládající členka se stává moderátorkou skupiny a pak schvaluje žádosti o vstup.
Tereza
admin píše:
Pokud chcete diskutovat soukromě – zřiďte si Skupinu – při jejím zakládání zvolte typ skupiny „Uzavřená“ a dejte mi vědět její název – do této skupiny pak původní diskusi překopíruji a její veřejnou verzi uzamknu. Zakládající členka se stává moderátorkou skupiny a pak schvaluje žádosti o vstup.Tereza
Moc děkuji, na kopii se domluvím s holkama, myslím, že ani nebude potřeba, jak se přesunem, pošlu odkaz s žádostí o její smazání, ať tu není termín 2× a zbytečně.