Kopie diskuse do uzavřené skupiny

10556
9.3.11 11:49

Diskuse pro uzavřenou skupinu

Zajímalo by mě, zda je možné uzavřít již založenou (2007) diskusi pro vybranou skupinku lidí a jak postupovat nebo zda je potřeba vytvořit nejdříve skupinu a pak v ní volně diskusi. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
9.3.11 12:10

Nejdřív vytvoříš uzavřenou skupinu a pak si v ní můžeš zakládat diskuze - kolik chceš :mrgreen: To, co jste nakecaly jinde se tam přesunout nedá (aspoň to nikdy nešlo), budete kecat odznovu…

Ten, kdo to založí, bude moderátor skupiny a může poslat pozvánku dalším lidem. Případně oni přes skupiny požádají o členství a moderátor je buď schválí nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
9.3.11 12:10

Lepší bude, když založíš skupinu a necháš si tam tu diskuzi zkopírovat. Mě to takto udělala Terezka a napíšeš to přímo adminovi na nick. A pak můžete v té diskuzi pokračovat dál, ale už jen vybraní členové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
9.3.11 12:24

Mě tam taky překopčili to co jsme nakecali jinde.napiš adminovi,pomůže ti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10556
9.3.11 13:23

Díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.3.11 13:28

Fakt? Dřív to teda nešlo :cert: Tak to je fajn, že už to tak jde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
9.3.11 19:29

Pokud chcete diskutovat soukromě – zřiďte si Skupinu – při jejím zakládání zvolte typ skupiny „Uzavřená“ a dejte mi vědět její název – do této skupiny pak původní diskusi překopíruji a její veřejnou verzi uzamknu. Zakládající členka se stává moderátorkou skupiny a pak schvaluje žádosti o vstup.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10556
9.3.11 20:42
admin píše:
Pokud chcete diskutovat soukromě – zřiďte si Skupinu – při jejím zakládání zvolte typ skupiny „Uzavřená“ a dejte mi vědět její název – do této skupiny pak původní diskusi překopíruji a její veřejnou verzi uzamknu. Zakládající členka se stává moderátorkou skupiny a pak schvaluje žádosti o vstup.Tereza

Moc děkuji, na kopii se domluvím s holkama, myslím, že ani nebude potřeba, jak se přesunem, pošlu odkaz s žádostí o její smazání, ať tu není termín 2× a zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová