Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno všem a hlavně adminkám ![]()
Chtěla jsem zareagovat na 3 diskuze, ale v každé jsem našla příspěvek od nicku (bazerant, hitmejker
) v podobě dlouhého příspěvku obsahujícího jakýsi obrázek s rasami psů, díky tomuto příspěvku se mi nedaří napsat můj příspěvek. A tak si vás holky ptám, také vám to nejde? Diskuzi zakládám, protože skrz zmiňovaný příspěvek nelze uživatele/lku ani nahlásit.
Příspěvek upraven 10.11.15 v 06:52
@ElisabethaElsa píše:Šílený co
@Kotatko03 Mám to stejně jako ty
@cran-berry píše:
Napiš na @admin
Adminky čtou i diskuze, zvláště když jsou to dotazy pro ně ![]()
@mmch píše:
@Kotatko03 Přesně. Nejde ani nahlásit vtipálek.
Tak nějak…nevím teda jestli daná osoba chce být za každou cenu vtipná
nicméně hned po ránu si troufám říct, že tu mám případ s jistým mentálním deficitem (slušně řečeno) ![]()
Tak ja mam mobilni verzi emimina a vybec tomu komentari nemohu dojet na konec
co sem ale nehdriv koukala tak uz ho nekdo nahlasil ![]()
@Bomer píše:
Tak ja mam mobilni verzi emimina a vybec tomu komentari nemohu dojet na konecco sem ale nehdriv koukala tak uz ho nekdo nahlasil
Já jsem na notebooku a když jedu šipkou dolů, tak na to nemám nervy a když to chci posunout, tak mi zmodrá celá obrazovka a nic.
Jj, tak snad to adminky brzy vyřeší ![]()
@Kotatko03 píše: Šílený co
Jj zrovna, když mi ještě dítě spí a já bych si tu mohla chvíli v klidu počíst… Tak jsem se od „malececki“ dozvěděla že psi jsou na celém světě stejný
Jinak mi tedy taky zčerná obrazovka a nic
@ElisabethaElsa píše:
Jj zrovna, když mi ještě dítě spí a já bych si tu mohla chvíli v klidu počíst… Tak jsem se od „malececki“ dozvěděla že psi jsou na celém světě stejnýJinak mi tedy taky zčerná obrazovka a nic
Já u emimina snídám
teď nevím na co mám koukat
![]()
Mně to postihlo taky. Napsala jsem pro admin SMS, kde jsem podrobně popsala. Doufám, že naše antivirové programy nedopustí zásah do našich počítačů a že admin hitmakerovy pdy odstraní.
@Kotatko03 píše:
Dobré ráno všem a hlavně adminkám![]()
Chtěla jsem zareagovat na 3 diskuze, ale v každé jsem našla příspěvek od nicku (bazerant, hitmejker
Příspěvek upraven 10.11.15 v 06:52) v podobě dlouhého příspěvku obsahujícího jakýsi obrázek s rasami psů, díky tomuto příspěvku se mi nedaří napsat můj příspěvek. A tak si vás holky ptám, také vám to nejde? Diskuzi zakládám, protože skrz zmiňovaný příspěvek nelze uživatele/lku ani nahlásit.
Už jsem psala adminům @admin, snad to brzo vyřeší.