Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, obracím se s dotazem. Cca 10 dnů, co se mi stává, že kliknu na téma a po zobrazení je vidět pouze počáteční kus stránky a nejde to posunout. Napsáno úplně laicky - vpravo na prohlížeči není zobrazený - chybí - posuvník. Je tam někdy zřetelný akorát křížek a šipka od nějaké reklamy (to je vidět na druhém obrázku) a vpravo jak je nabídka nových témat a příspěvků, tak to je „slité“ dohromady. Vždy se zobrazí na stránce ten jeden poslední příspěvek - pokud vstupuji z „Upozornění“ a nebo v diskuzi ten první. Tohle se ale děje při zobrazení příspěvků v diskuzi, nikdy ne na seznamu témat nebo příspěvků. Přikládám foto obrazovky. Myslela jsem si že chyba je v mém PC, ale na jiných stránkách se mi to nikdy nestalo. Na té stránce musím udělat několikrát (klidně i 10×) obnovení aby se posuvník zobrazil. Po přechodu na další stránku diskuze se to někdy opakuje, jindy ne a zas až na další. Už mě to začíná fakt štvát - chodím si sem odpočinout a ne se tady trápit že mi nejde zobrazit téma. Co s tím? Prohlížeč používám Google Chrome a jak říkám, tento problém je pouze na Emiminu.
Mě se to stává, respektive to tak mám na mobilu, když vypnu mobilní verzi ![]()
@araw píše:
Mě se to stává, respektive to tak mám na mobilu, když vypnu mobilní verzi
Mám to na stolním PC. Přes jiný prohlížeč se mi fakt nechce, opravdu si myslím že to není problém mého PC, když se mi to stává jen tady.
Třeba se ozve ještě někdo další, díky!
@Proto02 to je normální, je to schválně nastaveno, protože často se stane, že chcete kliknout a jak to poskočí kliknete na reklamu, to je účel.
@Hanney píše:
@Proto02 to je normální, je to schválně nastaveno, protože často se stane, že chcete kliknout a jak to poskočí kliknete na reklamu, to je účel.
Mo to je blbost, protože za A nic nepomůže a za B se podívej, jak vypadají nové diskuze. Prostě je to nějaká chyba
ne účel reklamy ![]()
Takové kiksy řeším nejdřív odinstalováním a opětovným nainstalováním prohlížeče a pokud to nepomůže, hledám příčinu dál. Nebo si pamatuješ, jestli jsi v poslední době do počítače nebo prohlížeče něco instalovala? Určitě bych si naistalovala adBlock ![]()
@Proto02 Dřív se mi to taky stávalo. Nainstaluj si adBlock, aspoň reklamy nebudou obtěžovat. Vím, že párkrát se mi to taky slilo, ale už dlouho ne, tak ani nevím, jestli jsem ještě ten adblock neměla nebo už ano ![]()
@Tunrida píše:
Takové kiksy řeším nejdřív odinstalováním a opětovným nainstalováním prohlížeče a pokud to nepomůže, hledám příčinu dál. Nebo si pamatuješ, jestli jsi v poslední době do počítače nebo prohlížeče něco instalovala? Určitě bych si naistalovala adBlock
Ne, nic jsem nového neinstalovala.
Zkusím to s tím addblockem, uvidíme.
@Tunrida píše:
@Proto02 Tak uvidíš. Mimochodem to ICQhustý
Tomu nerozumím, vysvětli to nechápajícímu? ![]()
@Petule030 píše: Čeho ty si nevšimneš
Tak musím důkladně prozkoumat problém ![]()
@Proto02 píše:
Tomu nerozumím, vysvětli to nechápajícímu?
No jako že používáš ICQ ![]()
@Tunrida píše:
No jako že používáš ICQ
Jako že to je něco zastaralýho? ![]()
No jo, jsem taky zastaralá. Mám ho nainstalované leta a vidím tam například mojí mamku. Bydlí sama, mám jí takhle hezky pod kontrolou. Třeba. A občas si přes něj s někým napíšu…to mě nenapadlo, že by to někomu připadlo divný ![]()
Mimochodem jsem tedy nainstalovala addblock a chodí to bez problémů, závada odstraněna. Sice chápu že provozovatel webu tam ty reklamy musí mít, že z toho web žije, ale když to pak pořádně nechodí, tak se nedá nic dělat… ![]()
@Proto02 píše:
Jako že to je něco zastaralýho?
No jo, jsem taky zastaralá. Mám ho nainstalované leta a vidím tam například mojí mamku. Bydlí sama, mám jí takhle hezky pod kontrolou. Třeba. A občas si přes něj s někým napíšu…to mě nenapadlo, že by to někomu připadlo divnýMimochodem jsem tedy nainstalovala addblock a chodí to bez problémů, závada odstraněna. Sice chápu že provozovatel webu tam ty reklamy musí mít, že z toho web žije, ale když to pak pořádně nechodí, tak se nedá nic dělat…
Tak už jsem někde zahlédla, že ICQ je vlastně retro
Já ho nepoužívám, už nejsem ve styku s nikým, kdo by ho měl, ale ty ho samozřejmě používej, když máš s kým
Já jen, že jsem tu kytičku už léta neviděla ![]()
S těmi reklamami.. Já jsem je akceptovala do tý doby, než mi to právě na těchto stránkách začalo pít krev. To už se fakt nedalo, než se načetly všechny reklamy, na který jsem pak omylem klikala, jak to přeskakovalo
No od tý doby jsem spokojený uživatel internetu
Teda až do včerejška zase ![]()