Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den, dnes jsem spolu komunikovaly pres SZ, ale v 11:30 jste mi psala naposledy, uz opravdu nevim jak se sVámi spojit, prosím o smazaní dizkuse, jak jsem se dohodli dekuji moc
Já už jsem opravdu nešťastná, snažím se spojit emailem a sz a nic přitom tady admin by!
Dobrý den,
odpovídáme na SZ a e-maily několikrát denně, do pár hodin odpovídáme. Omlouváme se, jestli zrovna čekáte.
Problém však jsme už společně vyřešily. ![]()
Hezký den všem,
Monika
@admin píše:
Dobrý den,odpovídáme na SZ a e-maily několikrát denně, do pár hodin odpovídáme. Omlouváme se, jestli zrovna čekáte.
Problém však jsme už společně vyřešily.
Hezký den všem,
Monika
Dobry den. Chci smazat sve 2 zalozene diskusen jak to mam provest prosim? Jedna z nich byla zalozena omylem.. diky!
@jednaholka Dobrý den, Vaše duplicitní téma jsme smazali.
Hezký den
Admin Andy
Chtela bych smazat jeden prispevek v diskuzi byl napsan omylem dvakrat..diky
Prosím, co s neoprávněným negativním hodnocením…děkuji Jílková
@Nikolkaa1 Odpověděla jsem Vám v soukromé zprávě- opět v kolonce nahoře " Mé zprávy
Josefina
@admin Hezký večer, mám u sebe na profilu inzerát, který bych ráda smazala, ale nejde to, protože když nakouknu, tak tam žádný nemám.. pokud nakouknu přímo na inzerát, tak mi to hází na zboží jiného prodejce. Děkuji moc za smazání. Píši z toho důvodu, že mi pod diskuzním příspěvkem hází prázdné okénko (domnívám se, že právě inzerátu, který není)
Dobrý den, žádám o smazání diskuse Můj 9letý syn. Děkuji za laskavost
Dobrý den, poč nejde přidávat nové členy do skupiny trvá to už druhý den
@admin zadam nick potvrdim a napise mi to vyskytla se chyba