Smazání inzerátu a profilu

41882
6.10.15 11:35

Smazání inzerátu a profilu

Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jak funguje smazání profilu. O to si dotyčný musí zažádat? Já blbka jsem zaplatila sice jen 150,– jedné paní, za letiště. Jenže..peníze poslané, letiště nikde. A najednou koukám, že ani uživatelky profil ani inzerát neexistuje. Jde konkrétně o Kaculkkka. Tak by mě zajímalo, jak je možné, že profil smažete, aniž by fungovala nějaká vazba s bazarem a rozjednaným obchodem? :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
6.10.15 11:36

Pro ostatní přidávám číslo účtu uživatelky podvodnice, protože inzerátů měla víc a konkrétně tenhle inzerát měl včera ještě další tři zájemce.

218179613/0600

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
6.10.15 11:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.10.15 11:43

Ty brďo! 8o
Já už nakoupila snad milion věcí přes bazary a nikdy se mi nic podobnýho nestalo. Hustý, jdu tam napsat 8o :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
6.10.15 11:43

Jo, podvodnice, prodávala tu i valca za hubičku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.10.15 11:46

Mě vůbec nenapadlo ji nějak koumat, jsem blbá, odteď to budu dělat pokaždý. No jo, zatím samé zkušenosti.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.10.15 11:46

Ale je teda divný, že smažou profil, když se nikdo nezajímá o to, zda byl obchod dořešen a podobně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.10.15 11:48
@lyrica píše:
Ale je teda divný, že smažou profil, když se nikdo nezajímá o to, zda byl obchod dořešen a podobně. :nevim:
:nevim: oni jsou jen poskytovatelé kteří za obchod neručí a neodpovídají… jistě to mají v podmínkách malým písmem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.10.15 11:50

@jdukolem je to možný no. :think: Akorát teda dost snadná cesta k podvodům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.10.15 11:59
@lyrica píše:
@jdukolem je to možný no. :think: Akorát teda dost snadná cesta k podvodům.

Ano je to riziko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
6.10.15 12:06

Dobrý den, @lyrica
zrovna dneska ráno jsem uživatelku smazala právě kvůli podezření z podvodů. :( Obvykle při negativních zkušenostech nejdřív kontaktujeme uživatele, zda ale bylo jasné, že jde o podvodnici. Uživatelka ani neměla žádné negativní hodnocení, ze kterého by byl zřejmé, že obdržela finance a neposlala zboží.

Mrzí mě Vaše zkušenost. Budeme nápomocni, pokud byste řešila situaci dále.
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.10.15 12:08

@admin díky za odpověď.
Přidala jsem svoji částku k té hromadě podobně okradených lidí. Ale tuším, že to stejně asi nepovede nikam. Když vidím ty sumy, jsem ráda, že jsem přišla jen o 150,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
14.10.15 13:51

Dobrý den,
na koho bych se mohla obrátit ohledně smazání mého profilu? Chtěla bych ho vymazat tak, aby už nebylo možné v budoucnu zobrazit, kde jsem diskutovala. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.15 17:04
@misaatom píše:
Dobrý den,
na koho bych se mohla obrátit ohledně smazání mého profilu? Chtěla bych ho vymazat tak, aby už nebylo možné v budoucnu zobrazit, kde jsem diskutovala. Děkuji

Joo děvče, příspěvky zde zůstanou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
14.10.15 17:07
@misaatom píše:
Dobrý den,
na koho bych se mohla obrátit ohledně smazání mého profilu? Chtěla bych ho vymazat tak, aby už nebylo možné v budoucnu zobrazit, kde jsem diskutovala. Děkuji
:lol: máš smůlu
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová