Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jak funguje smazání profilu. O to si dotyčný musí zažádat? Já blbka jsem zaplatila sice jen 150,– jedné paní, za letiště. Jenže..peníze poslané, letiště nikde. A najednou koukám, že ani uživatelky profil ani inzerát neexistuje. Jde konkrétně o Kaculkkka. Tak by mě zajímalo, jak je možné, že profil smažete, aniž by fungovala nějaká vazba s bazarem a rozjednaným obchodem?
![]()
Pro ostatní přidávám číslo účtu uživatelky podvodnice, protože inzerátů měla víc a konkrétně tenhle inzerát měl včera ještě další tři zájemce.
218179613/0600
Ty brďo! ![]()
Já už nakoupila snad milion věcí přes bazary a nikdy se mi nic podobnýho nestalo. Hustý, jdu tam napsat
![]()
Mě vůbec nenapadlo ji nějak koumat, jsem blbá, odteď to budu dělat pokaždý. No jo, zatím samé zkušenosti.. ![]()
Ale je teda divný, že smažou profil, když se nikdo nezajímá o to, zda byl obchod dořešen a podobně. ![]()
@lyrica píše:
Ale je teda divný, že smažou profil, když se nikdo nezajímá o to, zda byl obchod dořešen a podobně.
@jdukolem je to možný no.
Akorát teda dost snadná cesta k podvodům.
Dobrý den, @lyrica
zrovna dneska ráno jsem uživatelku smazala právě kvůli podezření z podvodů.
Obvykle při negativních zkušenostech nejdřív kontaktujeme uživatele, zda ale bylo jasné, že jde o podvodnici. Uživatelka ani neměla žádné negativní hodnocení, ze kterého by byl zřejmé, že obdržela finance a neposlala zboží.
Mrzí mě Vaše zkušenost. Budeme nápomocni, pokud byste řešila situaci dále.
Monika
@admin díky za odpověď.
Přidala jsem svoji částku k té hromadě podobně okradených lidí. Ale tuším, že to stejně asi nepovede nikam. Když vidím ty sumy, jsem ráda, že jsem přišla jen o 150,–.
Dobrý den,
na koho bych se mohla obrátit ohledně smazání mého profilu? Chtěla bych ho vymazat tak, aby už nebylo možné v budoucnu zobrazit, kde jsem diskutovala. Děkuji
@misaatom píše:
Dobrý den,
na koho bych se mohla obrátit ohledně smazání mého profilu? Chtěla bych ho vymazat tak, aby už nebylo možné v budoucnu zobrazit, kde jsem diskutovala. Děkuji
Joo děvče, příspěvky zde zůstanou ![]()
@misaatom píše:
Dobrý den,