Spam, vulgarity atd.

17878
16.9.15 23:52

spam, vulgarity,atd

Chapu, ze je relativne pozde, ale mohl by nekdo z adminu doprcicuz udelat neco s temi spammery? nahlasila jsem asi 10 prispevku, objevuji se v ruznych diskuzich, od ruznych diskutujicich- relativne cerstve zalozenych nicku… jsou v tematrech, kde je krajne nevhodne cist neco o pi*ovinach (zvlastni, ze to slovo projde :think: ), pripadne o tom, jak se ma stara pani radeji zastrelit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17878
16.9.15 23:54

@admin je potreba poslat kolkovanou zadost? behem hodiny je spamem zaneradene cele emimino…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
16.9.15 23:55

@Zuziky taky mě to dost štve, kolik toho tady je poslední dny, trapná zábava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959

Jj, taky mě to točí.. Jsou to nějací ubožáci, co se po večerech nudí.
 @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886

Prišla som sem nakuknúť a nestačím sa diviť. To budú asi nejakí puberťáci, sú pekne trápni. Dúfam, že to admini premažú a zabanujú.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
16.9.15 23:57

Ja vydrzim celkem dost, ovsem tohle je mazec :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
16.9.15 23:57

@admin uz asi chrni. Pujdem tez, rano to bude vycistene ;) Bylo by fajn, kdyby adminum prislo upozorneni na mobil, ale i to je zneuzitelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
16.9.15 23:58

:roll: :roll: :roll: blbosti se meze nekladou, bohužel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
16.9.15 23:58

Vzhledem k nedefinovatelnemu poctu adminu bych ocekavala, ze bude alespon jeden drzet „nocni sluzbu“ :zed: :zed: :zed: njn, casy se meni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
17.9.15 00:01

Co se to tu deje? 8O

• Citovat
  • Upravit
8284
17.9.15 00:01

Bylo vidět, že někteří z nich už byli smazaní, ale stejně jsou tu zas.. Snad to tu partu dementů brzy přestane bavit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
17.9.15 00:02

Lidi musite si uvedomit, ze ani admini nejedou nonstop. I kdyby jim chodilo upozorneni na mobil tak co, prece maji padla taky nekdy. A toho taky tady ten exot vyuziva, protoze pres den by si neskrtl. Zaklad je nikde na toho ubozaka nereagovat a hotovo! At si udela treba sto nicku, vypovida to hlavne o te osobe hodne. Kdyz tolik svyho casu a energie ochotne venuje podobne cinnosti, tak je mi te osoby akorat tak lito. Muze si kecat co chce o tom, ze my tady ztracime cas a resime blbosti. Jeho ciny mluvi za vse :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148663
17.9.15 00:06
**@TaNadrzenahoditše:
Jasný on tu bude nějakej admin v noci číst ty vaše srance co se píšete, no to by si po dvou hodinách šel hodit mašlu

Tak to nečti a jdi si hodit co chceš.
Admin by mohl začít něco dělat, je to neúnosný uż.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
17.9.15 00:19

My volali na linku bezpečí, že nám spadlo dítě z pračky a nemůžem ho najít atd… :oops: Strašná sranda :roll: A děti jdou s dobou no, linka bezpečí už neni in.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
17.9.15 00:20

@Zuziky dle mého názoru je to jeden člověk, který má několik nicků… taky jsem hlásila nejméně čtyři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová