Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chapu, ze je relativne pozde, ale mohl by nekdo z adminu doprcicuz udelat neco s temi spammery? nahlasila jsem asi 10 prispevku, objevuji se v ruznych diskuzich, od ruznych diskutujicich- relativne cerstve zalozenych nicku… jsou v tematrech, kde je krajne nevhodne cist neco o pi*ovinach (zvlastni, ze to slovo projde
), pripadne o tom, jak se ma stara pani radeji zastrelit…
@admin je potreba poslat kolkovanou zadost? behem hodiny je spamem zaneradene cele emimino…
@Zuziky taky mě to dost štve, kolik toho tady je poslední dny, trapná zábava ![]()
Jj, taky mě to točí.. Jsou to nějací ubožáci, co se po večerech nudí.
@admin
Prišla som sem nakuknúť a nestačím sa diviť. To budú asi nejakí puberťáci, sú pekne trápni. Dúfam, že to admini premažú a zabanujú.
@admin uz asi chrni. Pujdem tez, rano to bude vycistene
Bylo by fajn, kdyby adminum prislo upozorneni na mobil, ale i to je zneuzitelne.
Vzhledem k nedefinovatelnemu poctu adminu bych ocekavala, ze bude alespon jeden drzet „nocni sluzbu“
njn, casy se meni…
Bylo vidět, že někteří z nich už byli smazaní, ale stejně jsou tu zas.. Snad to tu partu dementů brzy přestane bavit ![]()
Lidi musite si uvedomit, ze ani admini nejedou nonstop. I kdyby jim chodilo upozorneni na mobil tak co, prece maji padla taky nekdy. A toho taky tady ten exot vyuziva, protoze pres den by si neskrtl. Zaklad je nikde na toho ubozaka nereagovat a hotovo! At si udela treba sto nicku, vypovida to hlavne o te osobe hodne. Kdyz tolik svyho casu a energie ochotne venuje podobne cinnosti, tak je mi te osoby akorat tak lito. Muze si kecat co chce o tom, ze my tady ztracime cas a resime blbosti. Jeho ciny mluvi za vse ![]()
**@TaNadrzenahoditše:
Jasný on tu bude nějakej admin v noci číst ty vaše srance co se píšete, no to by si po dvou hodinách šel hodit mašlu
Tak to nečti a jdi si hodit co chceš.
Admin by mohl začít něco dělat, je to neúnosný uż.
My volali na linku bezpečí, že nám spadlo dítě z pračky a nemůžem ho najít atd…
Strašná sranda
A děti jdou s dobou no, linka bezpečí už neni in.
@Zuziky dle mého názoru je to jeden člověk, který má několik nicků… taky jsem hlásila nejméně čtyři…