Spam, vulgarity atd.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
17.9.15 00:23

To je tady fakt na :poblion: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
17.9.15 00:28
@Umirin píše:
Vtipný, teď si běž vyhonit frndu protože ti ji už nikdy nechce vylízat do sucha tak, jak jsi to měla ráda za mlada když jsi byla hubená a žádaná

No jo no. Tlustej, blbej, nežádanej viď. To fakt nezbývá než psát na internet debility.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
17.9.15 00:37
@Klementyna píše:
@Anna766 Radím - nereagovat :)

To bude nejlepší. Dobrou. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
17.9.15 00:38
@Anna766 píše:
No vidim že jsi vyjevil své tajné touhy a můžu jít spát. Neplač. Třeba se ti v příštím životě zadaří.

vypada to, zes tomu zoufalci sahla na citlive mistecko :lol: Jeho touhy zrejme prameni z veci, ktere shlednul na netu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
17.9.15 00:44
@Bibi239 píše:
vypada to, zes tomu zoufalci sahla na citlive mistecko :lol: Jeho touhy zrejme prameni z veci, ktere shlednul na netu :jazyk:

Asi jo :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
17.9.15 00:53

@admin toto vam prijde akceptovatelne??? https://www.emimino.cz/…rankovani/3/#… u takovychto temat reakce tohoto typu??? :zed: :zed: :zed: :zed: to nemyslite vazne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.9.15 06:11

@admin na zamykání a mazání klidných témat, kde má zakladatelka jenom jiný názor než většina ostatních čas máte. Ale na řešení skutečného problému - trollove kazici diskuze ne?. Abyste pak nebyli překvapený, že vám sem přestanou chodit lidi. Je to škoda, co se tu děje. Dříve takové nájezdy trollu admini zvládali, fungovali totiž i pozdě večer ;)
Třeba admini začnou jednat, až na ně začnou chodit stížnosti k jejich zaměstnavateli :think:

• Citovat
  • Upravit
3200
17.9.15 06:23

Já jsem ztratila iluze o práci adminů, když jsem vytrvale tyto debily hlasila a za půl dne to adminka Eliška zamkla celé. Tak na tohle fakt nemám čas ani chuť. Zajímavá diskuse a jen pro neschopnost to promazat… No opravdu si myslím, že to tu jde od 10 k 5 a těmito nudícími se kretény to nebude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
17.9.15 06:38

Oni jsou ti hňupi v každé diskuzi, to se nedá číst :roll:
Jsou to nemocní chudáci. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
17.9.15 06:46

Přidávám se a pod toto téma se podepisuji, je to zarážející a už dost mimo normu, co se tu poslední dny děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.9.15 07:11
@Klementyna píše:
Bylo vidět, že někteří z nich už byli smazaní, ale stejně jsou tu zas.. Snad to tu partu dementů brzy přestane bavit :think:

přestane, když na ně všechny přestanete reagovat. De.bila to omrzí, když nemá publikum. Jakmile je odezva, tak se natřásá. Takže prostě ty příspěvky přeskakujte, jako by nebyly. Popřípadě nahlásit, ať to admini mažou, ale na ně nereagovat, jako by neexistovali. Jakmile to budeme dělat všichni, je za chvíli klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.9.15 07:15
@Ya-ya píše:
Preci nemuze byt takovy problem je bloknout ne? :think:

tak pozor, já si pamatuju dost jasně jednoho, kterého blokovali stále dokola a do minuty tu byl znovu. A světe div se, dokonce věděl, co jsem psala anonymně, psala jsem to adminům, a odpověď na to byla, že to není běžný uživatel, ale zkušený IT. Vytáhl pak na mě osobní věc, se kterou jsem potřebovala poradit a psala anonymně. Od té doby nepíšu anonymně nic a už vůbec nic, co by mohlo být citlivé, protože třeba tenhle konkrétní jeden prostě uměl najít, co jsem psala jako anonym. A admini s ním nesvedli absolutně nic, krom blokování, což během minuty obešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
17.9.15 07:16
@terinka4444 píše:
přestane, když na ně všechny přestanete reagovat. De.bila to omrzí, když nemá publikum. Jakmile je odezva, tak se natřásá. Takže prostě ty příspěvky přeskakujte, jako by nebyly. Popřípadě nahlásit, ať to admini mažou, ale na ně nereagovat, jako by neexistovali. Jakmile to budeme dělat všichni, je za chvíli klid.

myslim, ze to kupodivu vetsina „mistnich“ presne tak delala a nereagovala. az prekvapive dlouho. ale kdyz nekdo nahodne otevrel nebo si zrovna zalozil jen jednu diskuzi, tak hned nepochopil, o co jde, a zareagoval.
a teda u temat jako je „manzel v koma“ nebo „posledni stadium rakoviny“ uz mi to prislo pres caru i na blbeho pubertaka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
17.9.15 07:18
@terinka4444 píše:
tak pozor, já si pamatuju dost jasně jednoho, kterého blokovali stále dokola a do minuty tu byl znovu. A světe div se, dokonce věděl, co jsem psala anonymně, psala jsem to adminům, a odpověď na to byla, že to není běžný uživatel, ale zkušený IT. Vytáhl pak na mě osobní věc, se kterou jsem potřebovala poradit a psala anonymně. Od té doby nepíšu anonymně nic a už vůbec nic, co by mohlo být citlivé, protože třeba tenhle konkrétní jeden prostě uměl najít, co jsem psala jako anonym. A admini s ním nesvedli absolutně nic, krom blokování, což během minuty obešel.

dobry… :roll: no, je videt, jak je to zabezpecene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
17.9.15 07:27

Já teda koukám jak blázen je to uplne všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie