Spam, vulgarity atd.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1521
17.9.15 07:27

Já teda koukám jak blázen je to uplne všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
17.9.15 07:30

Tak si toho holky nevsimejte. On zase odtahne, uz to tu jednou bylo. To je syndrom malyho pindoura, holt ma trable a neumi je ventilovat jinak. Tohle normalni zdravej chlap nedela.
Ja to ani nijak zvlast nectu, preskakuju a jde to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
17.9.15 07:33

Přesně vím, o koho tu jde. O osobu s minimálním-pokud vůbec-sebevědomím, která ve skutečném světě je „neviditelná“, přehlížená, přehlédnutelná. Toto je jediný způsob, jak o sobě dát vědět, protože nic jiného nemá.
Neumí se sama se sebou vyrovnat, tak je zlá a ono se jí to vrátí v mnohem větší míře. A zůstane v kruhu. Nemá ani morální ani etickou hranici.
Vlastně je k politování. Je to slabý člověk a volá o pomoc..
Protože kdyby to byl zdravě sebevědomý a zdravý člověk, nikdy ho ani nenapadne toto dělat. Protože by využíval čas na cokoli jiného, než stupidity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
17.9.15 07:34

Holky já bych si ho taky nevšímala je to nějakej zakomplexovanej a nevychovanej chudák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
17.9.15 07:36

Dost možná i psychicky narušenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.9.15 07:41
@Ali-Ali píše:
myslim, ze to kupodivu vetsina „mistnich“ presne tak delala a nereagovala. az prekvapive dlouho. ale kdyz nekdo nahodne otevrel nebo si zrovna zalozil jen jednu diskuzi, tak hned nepochopil, o co jde, a zareagoval.
a teda u temat jako je „manzel v koma“ nebo „posledni stadium rakoviny“ uz mi to prislo pres caru i na blbeho pubertaka…

přes čáru je slabé slovo, nicméně jen totální ignorace pomůže. Nahlásit ano, ale nereagovat v té diskuzi na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
17.9.15 07:59
@terinka4444 píše:
tak pozor, já si pamatuju dost jasně jednoho, kterého blokovali stále dokola a do minuty tu byl znovu. A světe div se, dokonce věděl, co jsem psala anonymně, psala jsem to adminům, a odpověď na to byla, že to není běžný uživatel, ale zkušený IT. Vytáhl pak na mě osobní věc, se kterou jsem potřebovala poradit a psala anonymně. Od té doby nepíšu anonymně nic a už vůbec nic, co by mohlo být citlivé, protože třeba tenhle konkrétní jeden prostě uměl najít, co jsem psala jako anonym. A admini s ním nesvedli absolutně nic, krom blokování, což během minuty obešel.

ono já mám v práci kolegu, který se jen jako koníčkovi věnuje počítačům, no dokáže toho prolomit dost, takže si všichni prosím uvědomte, že to není jednoduché tak jak nám běžným uživatelům přijde. Jako to co mi vypráví že jen jako srandu dělají kamarádům, by mě vživotě nenapadlo že někdo dokáže udělat, takže bych se ani nedivila že i problémy s padáním emimina, vyskakování antiviru a podobné má na svědomí tento chudák. Ale je to teda děs číst ty diskuze, snad to @admin zvládne i promazat od těchto de. bilit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
17.9.15 08:06
@terinka4444 píše:
přestane, když na ně všechny přestanete reagovat. De.bila to omrzí, když nemá publikum. Jakmile je odezva, tak se natřásá. Takže prostě ty příspěvky přeskakujte, jako by nebyly. Popřípadě nahlásit, ať to admini mažou, ale na ně nereagovat, jako by neexistovali. Jakmile to budeme dělat všichni, je za chvíli klid.

Ano, takhle jsme to dělali v jedné diskusi a výsledek byl ten, že chytrá adminka zablokovala celou diskusi. Tímto emimino slouží těmto debílkům, nikoliv nám, co sem píšeme pravidelně za účelem nějaké diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
17.9.15 08:12
@KatkaX píše:
Ano, takhle jsme to dělali v jedné diskusi a výsledek byl ten, že chytrá adminka zablokovala celou diskusi. Tímto emimino slouží těmto debílkům, nikoliv nám, co sem píšeme pravidelně za účelem nějaké diskuse.

Což je ovšem dlouhodobější trend, ne okamžitá situace. S větším výskytem trollů tohoto typu je to jen víc vidět, ale už delší dobu tu jdou diskuze do kytek kvůli OT a bezuzdnému chatování v diskuzích.
Třeba se právě díky těmhle přisprostlíkům konečně admini vzpamatují a někde se něco pohne k lepšímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
17.9.15 08:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149369
17.9.15 08:18
@leni1506 píše:
@Anna766 :palec:

Děkuju 8o jen nevim co co?? :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
17.9.15 08:23

@medunka23 ale minimálně některý z těch adminů tady by měl snad mít IT vzdělání. Jinak tu jsou celkem na nic, když si nedovedou poradit.

Je tu reklam až do nebe, musí to vynášet neskutečné prachy, tak ať se pořeší zabezpečení.
@terinka4444 to je teda síla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.9.15 08:25
@kve-tinka píše:
Oni jsou ti hňupi v každé diskuzi, to se nedá číst :roll:
Jsou to nemocní chudáci. :pocitac:

Podle me je to jeden nemocny chudak. Nebo uchyl, to je jedno.
Ale divim se jedne veci, co uz tu byla recena - jakmile se v diskusi jen holky nesejdou se spolecnym nazorem, hned se to zamyka. Ale „malopindour syndrom“ si tu honi… triko treba… a je to tu porad.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
17.9.15 08:25

Naprosto souhlasím – úplná ignorace je jediná cesta :nevim:

ovšem je ještě jedna možnost, kdo to je (kromě výše zmíněného přehlíženého chudáčka, co vlastně volá o pomoc a je zoufalý, tak si nahání ego aspoň tady)…
může jít třeba o konkurenční boj, někomu štve velký počet zobrazení tady na fóru (=hodně peněz majiteli z reklamy), tak to chce snížit… nebo chce založit nové fórum a nemá jak získat lidi, tak chce znechutit ty tady :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
17.9.15 08:27

@Anna766 libi se mi jak jsi to o tom uchylackovi nebo kdo to je napsala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie