Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Najděte odvahu to zkusit ![]()
Ostatně v duchu argumentace neneomalenějších diskutérek, inzeret přeci musí počítat i s opačnými náízory, když jde s kůží na trh ![]()
Docela by mě zajímala diskute pod článkem o výrobě kojeneckého mléka ![]()
Jo, tak to tu ze začátku bylo, vzpomínáš si? ![]()
Můj názor je ten, že právě rozcupování reklamního článku(na cokoliv) uživatelkami s diametrálně odlišním názorem, poukazujícím na reklamu a snahu „prodat“ výrobek(nebo prosadit určitý názor např. v článku o nutnosti očkování),posunula adminy k závěru, že tam ty diskuze prostě nebudou.
Taky by mi to prislo fer mit pod clankem diskuzi. Z tohoto duvodu tyto PR clanky uz vubec nectu, je to jen a jen reklama, ktere je na kazdem rohu hafo=zbytecna ztrata casu…
Na jiném diskuzním foru pro maminky jsem si dovolila napsat svojí špatnou zkušenost s výrobkem - jednalo se o skládací hračku, podobného typu jako je lego. Napsala jsem, že se velmi těžko dílky dávají dohromady a ještě těžší je dílky rozdělit, a to i mě jako dospělému. Téměř ihned na mě reagovala autorka článku (pracovnice firmy, která k nám hračku dováží) a skoro mě nazvala debilem, když tu hračku neumím používat.
Kupodivu tam tu diskuzi nechali.
Já teda chápu že tam diskuse není, není v zájmu inzerenta dohadovat se s někým kdo má k jeho výrobku averzi, často omezený rozhled…
Prostě emimino žije z prodeje reklamy a tak chápu že chce být pro inzerenty dobrým místem.
Pokud chceš o výrobku, nebo firmě diskutovat, založ si svoji diskusi. V tom ti přece nikdo nebrání.
@jakanas -na druhou stranu by to zvedlo návštěvnost článku inzerenta.. ![]()
Tak me je jasny, ze se tak nikdy nestane. Nicmene myslim, ze kdyby majitel webu mel tu odvahu, rozhodne by to byl bod pro emimino.
@martina.se píše:
@Pudloslava ty čteš komerční články?
no jak se vyrabi UM - me vzdycky zajimaly dokumenty o vyrobe cehokoli, s chuti jsem otevrela. Ale kdyz jsem cetla ten clanek, uz mi tam chybelo jen ze andelickove na oblacku primichavaji materskou lasku
Clovek se nedozvedel prakticky nic, dokonce z toho mas dojem, ze to krome mlika a vitaminu nic jineho neobsahuje.
Než klasická slepičárna by nebylo špatné tam mít třeba mažnost vložit otázku, na kterou, pokud by chtěl, nějaký zaměstnanec inzerenta odpovídal. Toto řešení by bylo podle mě mnohem přínosnější.
@Pudloslava však právě - od toho je to komerční článek.. radši si to najdi na netu, protože tohle jsou strašné perly
![]()
Obávám se, že by asi inzerentů hodně ubylo- kdo by měl zájem inzerovat na webu, kde bude jeho výrobek zneuctěn a veřejně pošlapán a ještě za to platit? A to, že by absolutní většina komentářů pod článkem byla negativní, to je celkem tutovka.
Jinak PR články nečtu, stejně tak jako přeskakuji reklamu- a mám klidné spaní:-)
Také jsem se divila, že byla tehdy diskuze umožněna. Možná to pak raději změnili. ![]()
Kolik stojí reklamní článek na emiminu? Jaká je návštěvnost? Diskuze pod články je samozřejmě pěkná věc, zvlášť pod těmi, které jsou plné blábolů, ale nejsem si jistá, jestli bych byla ráda, kdyby se mi pod zaplaceným článkem vyřádil prostě někdo, kdo chce rejpat a hanět. ![]()
Prý
Typická uživatelka je ve věku 25-34 let, z 2 - 3 členné domácnosti a je hlavou domácnosti. eMimino navštěvuje velmi často a stráví na něm dlouhou dobu. Vnímání reklamy je tak opakované a dlouhodobé.
aspoň je vidět jak samy sebe vidí uživatelky emimina:-)
ještě tam chybí, že jim selhala antikoncepce a že jsou rozvedené, nebo samy s dítětem.