Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, proč se mi nezobrazuje diskuze u tohoto deníčku Co jsem zažila za 6 let vztahu??
K čemu nám je deníček ke kterému se nemůžeme vyjádřit to fakt nevím ![]()
Tam byly zmatky už při zveřejnění - autorka požádala, aby ten deníček nevyšel, admini si to zapomněli předat a vydali ho, tak aspoň zakázali diskuzi
@janicka23 píše:
Dobrý den, proč se mi nezobrazuje diskuze u tohoto deníčku Co jsem zažila za 6 let vztahu??
Bud rada Janicko. Ne kazdy tady zatleska tomu, ze nejaka Janicka si nasla zenace a pomohla mu k opusteni ditete. Treba se vyloupne jina zachrankyne a odejde zase, tyhle situace se stavaji. Denicek pro me velmi hloupy a nestoji za precteni. P.s.ted nevim, jestlu reaguji na autorku toho denicku nebo jsi dala jen nahodny dotaz. Pisu z tel. a spatne se mi tu orientuje. Pokud nejsi autorka, tak sorry
Příspěvek upraven 16.08.15 v 09:32
@Ali-Ali píše:
@neumisa
tak to musela byt dost vyzivna
No, jelikož měla v době uzamčené 42 příspěvků a bylo to na žádost autorky, tak spíš nebyla dostatečně sluníčková…
@neumisa píše:
Tam byly zmatky už při zveřejnění - autorka požádala, aby ten deníček nevyšel, admini si to zapomněli předat a vydali ho, tak aspoň zakázali diskuzi
Jo a na otázku, proč ho tedy nesmazali celý už raději neodpověděl…
@JaneDoe píše:
K čemu nám je deníček ke kterému se nemůžeme vyjádřit to fakt nevím
Tak k čemu, jen abys viděla jak máš trapně nudný život
![]()
Dobrý den,
na žádost jsme uzamkli komentáře. Bohužel teď to funguje tak, že zmizí. Poslala jsem k opravě a příští týden už se budou ukazovat, i když nebude možné vložit nový komentář.
Díky za pochopení ![]()
Monika