Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše:
přestane, když na ně všechny přestanete reagovat. De.bila to omrzí, když nemá publikum. Jakmile je odezva, tak se natřásá. Takže prostě ty příspěvky přeskakujte, jako by nebyly. Popřípadě nahlásit, ať to admini mažou, ale na ně nereagovat, jako by neexistovali. Jakmile to budeme dělat všichni, je za chvíli klid.
Souhlasím, ignorovat
a hlavně ---- ZÁSADNĚ NECITOVAT!!!
všimněte si i v téhle diskuzi na začátku, některé z vás ty trolly ocitovaly a tak jejich příspěvky zůstaly, i když je admini smázli ![]()
Ještě stupidnější než místní trollové mi přijde zakládání diskuzí, kde se na ně upozorňuje a také jakékoli reakce na ně.
To je přesně to, co chtějí a některé uživatelky jim to bohužel dopřávají.
Nechapu, proc ty prispevky @admin nevymaze???
pak si chce clovek pocist k tematu a tam tohle, tak radeji cele emimino zavre…
@budi píše:
Souhlasím, ignorovata . Zavně ---- ZÁSADNĚ NECITOVAT!!!
všimněte si i v téhle diskuzi na začátku, některé z vás ty trolly ocitovaly a tak jejich příspěvky zůstaly, i když je admini smázli
Jak smázli? Nerozumim? Jsou bloklý ale ty příspěvky zůstaly všude. Jo vim že ignorance a tak.Ale už mě sra.li no.
Třeba v jedný diskuzi o adaptaci dcery ve školce se zakl. od tohoto blba dověděla że dcerka je zřejmě p. i.č. a.
opravdu nevim jak si zachovat klid např. v tomto případě.
Me teda dost rozciluje, ze jsou vsude. Ted jsem otevrela dve diskuse, ktere me zajimaji, a ten pansky organ se ukaji vsude ![]()
Tak si nepoctu, tohle me neba..
@Meha píše:
Ještě stupidnější než místní trollové mi přijde zakládání diskuzí, kde se na ně upozorňuje a také jakékoli reakce na ně.
To je přesně to, co chtějí a některé uživatelky jim to bohužel dopřávají.
az prekvapive dlouho ignorovani byli. zalozeni diskuze bylo myslim od zakladatelky uz jen zoufala snaha ziskat pozornost adminu po te, co se to zacalo tykat i velmi citlivych temat.
a jinak chapu, ze hlidat takovy server ja narocne a 100% zabezpecit v podstate nemozne. ale pri velikosti stranek a zastreseni Mafrou by snad opravdu i vecer mohl byt nekdo, kdo je schopen reagovat. nemluve o tom, ze v diskuzi o novorozencich neprojde slovo pr.det a pak najednou projdou slova mnohem tvrdsiho kalibru a dokonce i normalne napsana. Mam pocit, ze poslednich par dni to Emimino fakt nejak nezvlada ![]()
Příspěvek upraven 17.09.15 v 08:49
Já si ráno otevřela „upozornění“ a blikalo tam na mě stejné „jméno“
![]()
Zakomplexovanej kretén nebo kreténka bez partnera, tak se ukájí takhle
@Ali-Ali Ano, opravdu zoufalá snaha, to s Tebou souhlasím
.
Jasně, asi by to mělo být lépe ohlídané a zabezpečené, ale zase bych z toho nedělala třetí světovou.
Však ono je to přestane bavit.
@Meha píše:
@Ali-Ali Ano, opravdu zoufalá snaha, to s Tebou souhlasím.
Jasně, asi by to mělo být lépe ohlídané a zabezpečené, ale zase bych z toho nedělala třetí světovou.
Však ono je to přestane bavit.
je dost pravdepodobne, ze jak ho parkrat smazou, tak ho to bait prestane. ale cim znamejsi tyhle stranky budou, tim casteji se to bude opakovat.
na propagaci maka Mafra tvrde, emimino mi vyjede v google skoro k jakemukoliv tematu, takze myslim, ze by nebylo od veci zacit resit i jine stranky veci, protoze jestli se tohle bude stavat casteji, tak to pujde do kytek.
@budi píše:
Naprosto souhlasím – úplná ignorace je jediná cestaovšem je ještě jedna možnost, kdo to je (kromě výše zmíněného přehlíženého chudáčka, co vlastně volá o pomoc a je zoufalý, tak si nahání ego aspoň tady)…
může jít třeba o konkurenční boj, někomu štve velký počet zobrazení tady na fóru (=hodně peněz majiteli z reklamy), tak to chce snížit… nebo chce založit nové fórum a nemá jak získat lidi, tak chce znechutit ty tady
Tak to už zní jak konspirační teorie ![]()
@teri.teri.x Taky bych řekla, v každém případě je to ubohé a trapné
@Ali-Ali píše:
je dost pravdepodobne, ze jak ho parkrat smazou, tak ho to bait prestane. ale cim znamejsi tyhle stranky budou, tim casteji se to bude opakovat.
na propagaci maka Mafra tvrde, emimino mi vyjede v google skoro k jakemukoliv tematu, takze myslim, ze by nebylo od veci zacit resit i jine stranky veci, protoze jestli se tohle bude stavat casteji, tak to pujde do kytek.
Tobě vyjede Emimino v k jakémukoli tématu, protože sem často chodíš.
Mám to podobně.
Když zadá na google stejný dotaz můj manžel, tak mu Emimino nevyjede
.
Tím ale nechci říct, že to není známý server a že nebude tyto týpky přitahovat častěji.
Snad bude zavedena nějaká prevence.
@kve-tinka píše:
Tak to už zní jak konspirační teorie
jednoznačně!! ![]()
ovšem vzhledem k vyjádření trolla v jiné diskuzi, že ho štve Babiš a prašule co tu nahrabe, na tom třeba něco bude
jako na každé konspirační teorii ![]()