Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mne to doma Avast hlasi taky, ale myslim, ze mu vadi jen nejaka reklama, ne vylozene emimino
Mě přítel nainstaloval AdBlock. Má to prý blokovat reklamy. A avast se od té doby nehlásí tak často. Dřív to byl děs.
AdBlock mám taky a stejně mi to furt NOD hlásí. Ale naštěstí jen háže malé okno v rohu a samo za chvilku zmizí, takže mě to neobtěžuje.
@slynta píše:
Přítel se asi vyzná, mám doma to stejné! Akorát v práci používáme to modré éčko, a já nevím jak to tam mám dát bez cizí pomoci, a prostě si s těma vyrama nevím rady!!!
Modré éčko myslíš ESET NOD32? ![]()
AdBlock si můžeš aktivovat i přes prohlížeč (jestli máš jako já Google Chrome, tak poradím).
Ahoj, mně to hází stejnou chybu v antiviráku už asi půl roku - jen u emimina. Nějak mě nenapadlo to řešit, kolikrát to vyhodí jako „závadnou“ stránku i jinou, kterou to prostě nezná
stačí emimino zavřít a už to nic nehlásí ![]()
Ale nestává se mi to u všech diskuzí, někdy mi to třeba u Vtipů hlášku hodí, druhý den ne, někdy to hází celý den, jindy je týden klid ![]()
Jo a prohlížeč mám jak Firefox, tak Mozillu a hlásí to u obou…
@smurfka píše:
Dobrý den. Nevim zda nejsem jediná nebo jestli to dělá i někomu jinému..ale když vstoupím do jakékoliv diskuze začne mi najíždět antivir a zprávy že blokuje nebezpečné stránky..Dělá to pouze na emiminu a pouze v diskuzích..když si prohlížím deníčky, fotoalba, prostě cokoliv jiného tak to nedělá - jen diskuze..Nevíte co s tím? diky
aspoň vidíš, jak nebezpečné to emimino je
dřív mi to dělalo taky, dala jsem stránku do seznamu bezpečných a je klid.
@martina.se píše:
aspoň vidíš, jak nebezpečné to emimino jedřív mi to dělalo taky, dala jsem stránku do seznamu bezpečných a je klid.
no odrozeno už mám, tak asi se tady na to vy.eru..a vrátim se na to hrozný WZ..emimino slibovalo kalendář a prd..a ted zase tohle..furt nějaké reklamy..nojo no..žít se musí, já vím..
@smurfka píše:
no odrozeno už mám, tak asi se tady na to vy.eru..a vrátim se na to hrozný WZ..emimino slibovalo kalendář a prd..a ted zase tohle..furt nějaké reklamy..nojo no..žít se musí, já vím..
Admin už o problému vědí.
Dostali několik vzkazů v diskuzi určenou přímo pro admin.
Problém trvá minimálně od soboty (u mě), i dnes ráno.
Doufám, že se jim podaří problém vyřešit.
U me v poradku - je ctvrtek 24.zari 2015 cca 19:50.
Doufam, ze moje emimino a můj PC bude v poradku.
Bohužel mm ten samý problém. Jen vlezu sem na emimino, už mi antivir hlásí trojského koně, snad každou minutu… ![]()
Dobrý den. Nevim zda nejsem jediná nebo jestli to dělá i někomu jinému..ale když vstoupím do jakékoliv diskuze začne mi najíždět antivir a zprávy že blokuje nebezpečné stránky..Dělá to pouze na emiminu a pouze v diskuzích..když si prohlížím deníčky, fotoalba, prostě cokoliv jiného tak to nedělá - jen diskuze..Nevíte co s tím? diky