Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já přidám ještě jeden tip na okraj: když s PrintScreenem zmáčkneš zároveň i Alt, tak do tebe nebude nikdo vrtat kvůli ICQ. ![]()
@Zireael píše:
Já přidám ještě jeden tip na okraj: když s PrintScreenem zmáčkneš zároveň i Alt, tak do tebe nebude nikdo vrtat kvůli ICQ.
Jj, díky za typ třebas pro příště. Já se moc nenechám masírovat, je mi jedno, jestli to někomu přijde divný
, mě ne. Já si v první chvíli myslela, že tam mám zobrazený adresář nebo tak něco, to bych samozřejmě nechtěla. Já si pamatuji i takové věci, že náš první počítač byl maličký ZX Spectrum a programy se do něj nahrávaly z kazetového magnetofonu a promítaly na televizní obrazovku
. A mám se za to snad stydět? Kdepak, v tomhle je život spravedlivý, stárněme všichni stejně, to se uplatit nedá
![]()
@Proto02 Jasně, mě by taky nevadilo, kdyby někdo „rýpnul“ do ICQ, ale občas tam má člověk věci, které není třeba ukazovat veřejně. Já se to naučila na výšce, když jsme dávali do seminárek dost obrázků z programů, nebylo třeba vyučujícím ukazovat, že u toho koukám na seriály (navíc to i vypadá tak nějak uhlazeněji). ![]()
To jsem teda netušila, že se dozvím, že svou poznámkou o ICQ rýpám
![]()
@Tunrida Proto tam byly uvozovky a smajlík, alespoň já jsem to brala jako takové to „rýpnutí“ v legraci, na jako opravdové rýpání (chybí mi nějak ty správné slova). ![]()
@Tunrida píše:Úplně v pohodě, já to tak brala
To jsem teda netušila, že se dozvím, že svou poznámkou o ICQ rýpám![]()
@Zireael píše:
@Proto02 Jasně, mě by taky nevadilo, kdyby někdo „rýpnul“ do ICQ, ale občas tam má člověk věci, které není třeba ukazovat veřejně. Já se to naučila na výšce, když jsme dávali do seminárek dost obrázků z programů, nebylo třeba vyučujícím ukazovat, že u toho koukám na seriály (navíc to i vypadá tak nějak uhlazeněji).
Jj, tím přidáním ALT se při printscreenu skryje lišta, super.
@Proto02 píše:
Jj, tím přidáním ALT se při printscreenu skryje lišta, super.
Ona se neschová jen lišta, prostě uděláš printscreen jen aktuálního okna.
@Proto02 Já taky nevidím nic špatného na používání ICQ
Já jsem ho používala dlouho, potom začalo šílenství „fejsbůku“ a online přátel a známých začalo ubývat. V posledních chvílích jsem se vždy přihlásila a neměla jsem nikoho zeleně, to už nemělo smysl se teda přihlašovat ![]()
@Petule030 píše:
@Proto02 Já taky nevidím nic špatného na používání ICQJá jsem ho používala dlouho, potom začalo šílenství „fejsbůku“ a online přátel a známých začalo ubývat. V posledních chvílích jsem se vždy přihlásila a neměla jsem nikoho zeleně, to už nemělo smysl se teda přihlašovat
No právě. Ten facebook nás jednou fakt úplně zdegeneruje ![]()
@Tunrida píše:
No právě. Ten facebook nás jednou fakt úplně zdegeneruje
Někdy mám pocit, že už se stalo ![]()
Dobrý den,
zdá se, že posun stránky je opravdu chybou reklamy - hned posílám k opravě. Omlouvám se za komplikace a děkuji za nahlášení. ![]()
Monika
@admin píše:
Dobrý den,
zdá se, že posun stránky je opravdu chybou reklamy - hned posílám k opravě. Omlouvám se za komplikace a děkuji za nahlášení.Monika
Děkuji!