Posun stránky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1824
28.10.15 11:16

Já přidám ještě jeden tip na okraj: když s PrintScreenem zmáčkneš zároveň i Alt, tak do tebe nebude nikdo vrtat kvůli ICQ. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
28.10.15 11:26
@Zireael píše:
Já přidám ještě jeden tip na okraj: když s PrintScreenem zmáčkneš zároveň i Alt, tak do tebe nebude nikdo vrtat kvůli ICQ. :mrgreen:

Jj, díky za typ třebas pro příště. Já se moc nenechám masírovat, je mi jedno, jestli to někomu přijde divný :-), mě ne. Já si v první chvíli myslela, že tam mám zobrazený adresář nebo tak něco, to bych samozřejmě nechtěla. Já si pamatuji i takové věci, že náš první počítač byl maličký ZX Spectrum a programy se do něj nahrávaly z kazetového magnetofonu a promítaly na televizní obrazovku :-D. A mám se za to snad stydět? Kdepak, v tomhle je život spravedlivý, stárněme všichni stejně, to se uplatit nedá :mrgreen: :kytka: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
28.10.15 11:53

@Proto02 Jasně, mě by taky nevadilo, kdyby někdo „rýpnul“ do ICQ, ale občas tam má člověk věci, které není třeba ukazovat veřejně. Já se to naučila na výšce, když jsme dávali do seminárek dost obrázků z programů, nebylo třeba vyučujícím ukazovat, že u toho koukám na seriály (navíc to i vypadá tak nějak uhlazeněji). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.10.15 11:58

To jsem teda netušila, že se dozvím, že svou poznámkou o ICQ rýpám 8o :zed:

• Citovat
  • Upravit
1824
28.10.15 12:03

@Tunrida Proto tam byly uvozovky a smajlík, alespoň já jsem to brala jako takové to „rýpnutí“ v legraci, na jako opravdové rýpání (chybí mi nějak ty správné slova). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
28.10.15 12:06
@Tunrida píše:
To jsem teda netušila, že se dozvím, že svou poznámkou o ICQ rýpám 8o :zed:
Úplně v pohodě, já to tak brala :-) :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
28.10.15 12:07
@Zireael píše:
@Proto02 Jasně, mě by taky nevadilo, kdyby někdo „rýpnul“ do ICQ, ale občas tam má člověk věci, které není třeba ukazovat veřejně. Já se to naučila na výšce, když jsme dávali do seminárek dost obrázků z programů, nebylo třeba vyučujícím ukazovat, že u toho koukám na seriály (navíc to i vypadá tak nějak uhlazeněji). :lol:

Jj, tím přidáním ALT se při printscreenu skryje lišta, super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
28.10.15 12:15
@Proto02 píše:
Jj, tím přidáním ALT se při printscreenu skryje lišta, super.

Ona se neschová jen lišta, prostě uděláš printscreen jen aktuálního okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
28.10.15 15:54

@Proto02 Já taky nevidím nic špatného na používání ICQ :) Já jsem ho používala dlouho, potom začalo šílenství „fejsbůku“ a online přátel a známých začalo ubývat. V posledních chvílích jsem se vždy přihlásila a neměla jsem nikoho zeleně, to už nemělo smysl se teda přihlašovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.10.15 16:02
@Petule030 píše:
@Proto02 Já taky nevidím nic špatného na používání ICQ :) Já jsem ho používala dlouho, potom začalo šílenství „fejsbůku“ a online přátel a známých začalo ubývat. V posledních chvílích jsem se vždy přihlásila a neměla jsem nikoho zeleně, to už nemělo smysl se teda přihlašovat :nevim:

No právě. Ten facebook nás jednou fakt úplně zdegeneruje :zed:

• Citovat
  • Upravit
9374
28.10.15 16:51
@Tunrida píše:
No právě. Ten facebook nás jednou fakt úplně zdegeneruje :zed:

Někdy mám pocit, že už se stalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.10.15 18:29
@Petule030 píše:
Někdy mám pocit, že už se stalo :roll:
Úplně ještě ne :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
20834
29.10.15 07:43

Dobrý den,
zdá se, že posun stránky je opravdu chybou reklamy - hned posílám k opravě. Omlouvám se za komplikace a děkuji za nahlášení. :kytka:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
29.10.15 08:00
@admin píše:
Dobrý den,
zdá se, že posun stránky je opravdu chybou reklamy - hned posílám k opravě. Omlouvám se za komplikace a děkuji za nahlášení. :kytka:Monika

Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
29.10.15 13:09

Už by mělo být vše v pořádku. Je to tak? :)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová